Győzze le a hétköznapok nehézségeit stresszkezelő tréninggel!

2017 máj 29. | Életmód

Környezetünk elvárásaihoz való alkalmazkodás gyakorta okozhat stresszes életmódot. Ezek az követelmények állandóan fennállnak, kikerülni nem tudjuk őket. Nemcsak a magánéletünk változása okoz stresszes állapotot, hanem társadalmi, munkahelyi problémák is közrejátszhatnak. A stressz kortól és nemtől függetlenül befurakodhat életünkbe, egyedül csakis úgy tehetünk ellene, ha megtanuljuk helyén kezelni a kellemetlen helyzeteket.

A stresszkezelés módszere akkor jó, ha működésbe hozzuk a mobilizáló stresszt, közben oldjuk és kivezetjük az úgynevezett distresszt. Jó hír, hogy a stresszel való küzdelem megtanulható, és kiválóan fejleszthető. Hatékony stresszkezelés során az energiákat a problémák megértésére és megoldására tudjuk fordítani, a teljesítményünk ezáltal nem romlik, sőt, javul, így nem süllyedünk bele egy-egy stresszes szituációba. A stresszkezelés technikáját különböző tréningeken sajátíthatjuk el. Ezeknek a foglalkozásoknak a célja, hogy a résztvevők felismerjék az életükben, környezetükben jelen lévő stressz pontokat, fejlesszék a stressz tűrő készségüket, így növekszik a tolerancia szintjük is és elsajátítják azokat a módszereket, amelyekkel a stressz helyén kezelhető, ez akár előnyükre is válhat bármilyen élethelyzetben.

A stresszkezelő tréningen bárki részt vehet, aki szeretne változást életében, és elege lett az állandó önmarcangolásból. A foglalkozást igénybe vehetik vállalkozások vezetői is, akik számolnak azzal, hogy egy munkahelyen nélkülözhetetlen a határidők betartása, a pontosság, odafigyelés, és ezek egyúttal stresszforrásnak is számítanak. Ahhoz, hogy az alkalmazottakat ne eméssze fel ez az állapot, biztosítani kell számukra stresszkezelő tréninget, és a részvétellel nemcsak a munkavállalók járnak jól, hanem a vezetőség is.

Ha a továbbiakban nem szeretné, hogy a stressz uralja az életét, vagy az alkalmazottak munkateljesítményét, akkor éljen a stresszkezelő tréning lehetőségével! A szolgáltatásért keresse a Profiles International Hungary Kft.-t! Bővebb információkat honlapunkon, a www.profiles.hu címen találhat! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-1-200-6876-os számon vagy írjon e-mailt a profiles@profiles.hu címre!