Borászati kisokos: Fenox támrendszer

2017 máj 29. | Technológia

Minden borász tudja, hogy a minőségi terméshez megfelelő támrendszer szükséges. Egy jól kiépített támrendszer biztosítja a szőlő optimális fejlődését, ami a minőségen is meg fog látszani. A megfelelő támrendszer kiválasztása különösen fontos, és az évek során egyre többen szavaznak bizalmat a Fenox támrendszernek, ami nem véletlen!

A Fenox támrendszer egy francia családi vállalkozás hosszas kísérletezésének eredménye, amely már sok-sok éve bizonyítja, hogy praktikus és minőségi mivoltának köszönhetően kiváló választás. Ha borról van szó, bátran támaszkodhatunk a franciák szakértelmére, és nincs ez másként a Fenox termékek esetében sem. A rozsdamentes Fenox termékek a szőlőtermesztők nagy megelégedésére szolgálnak immáron több mint harminc éve. Számtalan típusú Fenox támrendszer közül választhatunk, létezik olyan termék is, amely a legtöbb talajtípushoz használható, de kifejezetten köves talajra fejlesztettek ki. A Fenox végoszlop lekötő horgonyt egy hozzá kapható szerszámmal lehet beleütni a talajba. A horgony a leütés után kiengedi beépített karmait, így stabilan rögzül a talajban. Mivel hasonló a felépítése egy fa gyökérzetéhez, a Fenox támrendszer még terhelés hatására sem mozdul el. A Fenox végoszlop lekötő horgony kifejezetten hosszú életű, ugyanis rozsdásodás elleni védelemmel van ellátva. Tűzihorganyzott acélból készült és vastag cinkbevonat borítja. Több hosszúságban gyártják, és a talaj kötöttségétől függ, hogy milyen méretre lesz szükségünk.

Fenox termékeket vásárolna? Forduljon hozzánk bizalommal! Látogasson el a Bi-Bor-Ász webáruházába és tekintse meg borászati kellékeink széles választékát! További információkért látogasson el honlapunkra, a www.bi-bor.hu webcímre, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30/663-7382-es és a +36-30/663-7381-es telefonszámok valamelyikén, illetve az info@bi-bor.hu vagy a biborasz1@gmail.com e-mail címeken!