Tudnivalók a sótéglákból épített klímaterápiás kezelőhelyiségekről

2017 máj 26. | Életmód

Több helyen, így a különféle szállók, hotelek, kórházak és gyermekintézmények esetében is egyre közkedveltebbé válnak a klímaterápiás kezelőhelyiségek és a sószobák, viszont sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a sótéglákból önmagában nem jut hatóanyag a szervezetünkbe, csupán a tiszta levegőt szívjuk be. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy a látogatók és a betegek csak az idejüket fecsérlik a gyógyulás reményében. Fontos, hogy olyan megoldást keressünk, amely valóban hozzásegít egészségügyi állapotunk javításához.

Egyre gyakrabban fedezhetünk fel különféle színes elemeket a bennünket fogadó szálláshelyeken, közösségi létesítmények belső terén. Érdemes tisztában lennünk azzal, hogy ezek az eszközök nem minden esetben töltik be azt a funkciót, amire számítunk: az egyedülálló látványt nyújtó sótéglákból épített klímaterápiás kezelőhelyiségek látszólag hozzájárulnak légúti betegségeink gyógyításához, azonban közelebbről megismerkedve velük szembesülhetünk azzal a ténnyel, hogy ez az idea alapvetően téves. A sóbányákban a só leülepedik a talajra, melyet járkálással, sétával lehet felkavarni – így válik belélegezhetővé. Ez azonban egy ülésre, pihenésre szolgáló helyiségben nem történik meg, így a só lényegében csak dísznek szolgál.

Felnőtteket és gyermekeket is várunk az AREC terápia egyedülállóságát nyújtva. Egyszerre több ember kezelését teszi lehetővé berendezésünk, amit Ön az ország bármely területén igénybe vehet. A családi használat is gond nélkül megoldható, ha otthonában szeretné meggyógyítani a családjában előforduló légúti betegségeket. Speciális sóklímánkról és egyéb fontos tudnivalókról olvasson részletesen honlapunkon, a www.arec.hu weblapon!

Érjen el jelentős javulást és válassza a légúti betegségek gyógyításának mellékhatások nélküli módszerét! Döntsön Ön is az AREC terápia mellett és érjen el jelentős javulást korosztálytól függetlenül bárkinél! Kérdéseivel forduljon hozzánk a 06-20/974-3217-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk az arec@t-online.hu e-mail címünkre!