Hogyan rendezzük be gyermekünk szobáját?

2017 máj 26. | Lakberendezés

A gyerekszoba berendezése az egyik legnehezebb feladat, hiszen a folyamatos növekvésben lévő gyermek ízlése és igényei változnak, így a szoba kinézete is. Szerencsére a gyermek bútorok hatalmas választékának köszönhetően bátran válogathatnunk a jobbnál-jobb termékek között, de érdemes pár tippet betartanunk, ha nem szeretnénk 2-3 évente újrarendezni az egész gyerekszobát.

Már az sem mindegy, hogy milyen színt választunk a szoba falához. Egy babaszobához illenek az olyan élénk színek, mint pink és a királykék, de ha szeretnénk tartani a dizájnt akár a gyerek tinédzser koráig, akkor érdemes elegáns és semleges színt választanunk. Persze használhatunk élénk színeket is, csak akkor célszerű árnyalatokban gondolkodnunk, és ugyanannak a színnek erősebb és halványabb árnyalatával kifesteni a szoba részeit. Akár befesthetjük a baba bútorokat is, ezzel divatossá és stílusossá téve a szobát.

Amikor bútorokat vásárolunk, fontos odafigyelnünk arra, hogy ne olyat válasszunk, amelyik nagyon életkor specifikus. Gyermekeink biztosan imádni fogják a versenyautós és a tündérhercegnős ágyat, de sajnos hamar kinövik, és akkor már kellemetlen lesz ilyen ágyban aludniuk. Szerencsére ma már lehet olyan minőségi gyermek- és ifjúsági bútorokat vásárolni, amelyek bútorelem-cserével átalakíthatók, így igazíthatók a gyermek növekedéséhez.

Amennyiben olyan gyermek-, ifjúsági- és baba bútorokat keres, amelyek trendik, praktikusak és minőségben is megállják a helyüket, forduljon hozzánk bizalommal! A Bohémia Bútor termékei között számtalan típusú bútort talál, olyanokat is, melyeket kifejezetten az ifjúság számára terveztek. További információért látogasson el honlapunkra, a www.bohemiabutor.hu webcímre, ahol megtekintheti modern kivitelezésű bútoraink széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-412-1174-es telefonszámon, illetve az info@bohemiabutor.hu e-mail címen!