Bérelt autóval a reptérre – praktikus és kedvező megoldás

2017 máj 26. | Üzlet

Manapság egyre nő a légi forgalom, ami több tényezőnek is köszönhető. Egyfelől a külföldi utak sokkal kedvezőbb áron érhetőek el, főként, ha repülővel indulunk útnak. Másfelől a hazai üzleti világ is egyre tágabb területeket hódít meg, így viszont a kapcsolattartás is megköveteli, hogy az üzletemberek időnként külföldre utazzanak tárgyalni. A bérelt autó sok esetben nyújthat optimális megoldást, többek között a reptérre való eljutás alkalmával.

A bérelt autó esetében többféle megoldás közül is választhatunk, melyek ideálisak lehetnek, ha a reptérre szeretnénk kijutni:

  • Hosszú távú autóbérlés – Ez az opció azoknak kedvez, akik pár napnál nem mennek hosszabb útra, és így hazaérkezésükkor a gépjármű azonnal a rendelkezésükre áll, a repülőtér őrzött parkolójában.
  • Autó visszaszállítás – Ha a bérelt autóra csak az oda út során van szüksége, lehetséges a gépjármű visszaszállítását kérni. Ezt akár egy kedves barátunk vagy munkatársunk is megteheti, de akár az autóbérlést nyújtó vállalkozással is megegyezhetünk ilyen speciális feltételekről.
  • Egy napos bérlés – Főként az üzleti világban előfordulhat, hogy a tárgyalás egy közeli országban zajlik, így csak egy gyors „kiruccanásról” lenne szó. Ebben az esetben a 24 órás autóbérlés roppant kedvező megoldás lehet.
  • Üzleti partner várása – Arra is lehetőség van, hogy egy cég autót béreljen az ügyfelei vagy partnerei fogadására, így könnyedén elszállíthatják őket a reptérről, illetve bárhová eljuthatnak a városban, kedvező áron és gyorsan!

Mi, Auto Noleggio Kft.-nél tudjuk, hogy milyen sok esetben lehet szükség egy megbízható bérelt autóra. Kínálatunkat éppen ezért úgy válogattuk össze, hogy minden kategóriában megtalálható legyen az adott ügyfél elvárásainak megfelelő autó. Ha Ön is szeretne autót bérelni, látogasson el a www.berauto.hu-ra, és tekintse meg ajánlatainkat! Kérdés esetén állunk rendelkezésére, akár telefonon, a +36 30 40 12345-ös számon, akár e-mailben az info@berauto.hu címen.