Felejthetetlen élmény több kilométer magasságban

2017 máj 25. | Szórakozás

Az embert mindig is vonzotta a repülés gondolata, még akkor is, amikor ez a technika akkori állása szerint lehetetlen volt. Mindez érthető, hiszen egyszerűen az a látvány és élmény, ami madártávlatból elénk tárul, semmihez sem hasonlítható. Ez nagyon sokáig csak álom volt, és még a múlt évszázadban is csak kevesek kiváltsága volt, hogy több kilométeres magasságból láthassák az eléjük terülő tájat. Szerencsére manapság ezért már nem kell vagyonokat fizetnie senkinek, és bárki átélheti nem csak a kilátás, hanem a szabadesés, tehát a tandemugrás élményét is!

De miért is olyan különleges a tandemugrás? Az ejtőernyőzés és a tandemugrás közti hatalmas különbség, hogy a tandemugrás során egy tapasztalt tandempilóta végzi az egész ugrást és egy speciálisan erre a célra kialakított heveder segítségével vagyunk hozzá csatolva ehhez a személyhez. Ez természetesen teljesen biztonságos, a rögzítésben a hibalehetőség esélye nulla, viszont így nekünk semmi dolgunk a szabadesés során, kizárólag gyönyörködni az elénk táruló látványban. A szabadesés egy semmihez sem hasonlítható érzés, ahol semmi nem vesz minket körül, és mindeközben hatalmas sebességgel haladunk a talaj felé, az ekkor felszabaduló adrenalin már nagyon sokakat kerített örök rabságába, hiszen mint élmény, egyedülálló a világon. Persze, ha szeretnénk kipróbálni a tandemugrást, akkor érdemes olyan szakembereket megbíznunk a feladattal, akik tapasztalatuknak köszönhetően egy életre szóló élménnyel ajándékozhatnak meg minket.

Válasszon minket, ha szeretné átélni a tandemugrás egyedülálló és utánozhatatlan élményét, profi tandempilótáink segítségével egy életre szóló emléket szerezhet! Látogasson el honlapunkra, a www.tandemcentrum.hu –ra a további részletekért! A tandemugrással és szolgáltatásainkkal kapcsolatos részletekért bátran forduljon hozzánk a +36-20-961-2900 telefonszámon, valamint a tandemcentrum@gmail.com e-mail címen!