A nem megfelelő közös képviselet hátrányairól bővebben

2017 máj 25. | Üzlet

A jól elvégzett munka mindig meghozza a gyümölcsét, tartja a mondás, és ezzel nehéz lenne vitatkozni. Ellenben mi van akkor, ha a valaki nem teljes körültekintéssel végzi a feladatait egy társasház ügyeinek kezelésében? Milyen következményei lehetnek a házra és a lakókra nézve annak, ha a közös képviselő, illetve az ezért felelős cég nem megfelelően tölti be a pozícióját? Itt leginkább az anyagi visszásságok, valamint a lakók érdekeinek figyelmen kívül hagyása az a két tényező, ami után érdemes elgondolkodni egy új közös képviselő felvételén!

Nagyon sok esetről hallani, ahol a közös képviselő adott kérdésekben hanyagul, vagy ami még rosszabb, egyáltalán nem járt el, ezzel súlyos károkat okozva a háznak és az abban élőknek. Ilyen lehet például a közös költségből befolyt bevétel hanyagul kezelése, és a valós szükségletektől eltérő dolgokra való költése. De tipikus példa lehet az is, ahol a közös költség összege nem megfelelően kerül megállapításra, és mindez már csak akkor derül ki, amikor komoly hátralékai vannak a háznak a közművekkel szemben. Ezek teljesen általános példák, és elmondható, hogy a munkájukat rosszul végző közös képviselők nyomán általában komoly közüzemi tartozások, félbehagyott felújítások, adótartozás, be nem hajtott kintlévőségek maradnak, és szélsőséges esetekben a ház pénzének is lába kélhet. Mindig gondoljuk meg, hogy kit bízunk meg a közös képviselettel, mert ez igenis fontos!

Ha szeretne olyan közös képviselőt az otthonát jelentő társasház élén látni, aki precízen, lelkiismeretesen és nem utolsó sorban reális áron végzi a munkáját, akkor cégünknél a legjobb helyen jár! Látogasson el honlapunkra, a www.tarsashazaink.hu –ra, és tekintse meg szolgáltatásaink részleteit bővebben! Kérdéseivel bátran forduljon hozzánk a 06-30/960-6551 telefonszámon, valamint a pcolor@pcolor.hu e-mail címen!