Tegyen cége sikerének érdekében! – A csapatépítő tréningek világa

2017 máj 24. | Üzlet

Az összehangolt csapatmunka egy cég sikerességének egyik alapköve. Ha a munkatársak és a vezetőség között nincs meg az összhang, egyetértés, akkor a rendszer borul, márpedig a sikert nem egy ember éri el, hanem több embernek köszönhető. Ha vállalatfejlesztési szempontból elengedhetetlenné válik a gördülékenyebb csapatmunka, akkor a módszerek elsajátításának érdekében munkatársait vigye el csapatépítő tréningre!

A céges tréningek egyik célja, hogy valamilyen változás menjen végbe, érthető módon pozitív irányba. Nagyobb vállalatok, cégek esetében már szinte bevett szokás, hogy évente legalább egy vagy kettő alkalommal a munkatársakat és a vezetőséget valamilyen csapatépítő tréningre küldik. Ilyenkor a csapat elutazik valahova, és közösen felfedezik a helyet, és szabad perceiket pedig közös játékkal, készségfejlesztő feladatokkal igyekeznek elütni. Ezek a gyakorlatok, szituációk ugyan alapjaiban általában humorosak, és kreatívak, de ez az út ahhoz, hogy a későbbi csapatmunka gördülékenyebben menjen. Egy pár napos csapatépítő tréning varázslatos erővel bír egy vállalkozás sikerességében! Javul a kommunikáció, a munkatársak nemcsak egymással tanulnak meg együttműködni, hanem az egyéni munkateljesítmény is javulni fog. A céges tréningek arra építenek, hogy legyen bármilyen félénk, visszahúzódó vagy nagyhangú, motiváltabb munkatársunk, a két teljesen eltérő embertípus kellően megtanulja magát fejleszteni és ezáltal így ez a két típus össze is tud dolgozni, úgy, hogy ha munkájukban hiba keletkezik, azt nem személyeskedéssel, támadással próbálják megoldani. A kudarc egy munkafolyamat során elkerülhetetlen, sokan ezt képtelenek kezelni, így elég pár csalódás és máris elfogy a lelkesedés a munka területén, ami a cég teljesítményének rovására mehet. A csapatépítő tréningeken a különböző feladatokon, akár társasjátékokon keresztül megtanulhatjuk a kudarc helyén való kezelését, és át is értékelhetjük annak jelentőségét, akár pozitív értelemben is!

Ha szeretné vállalkozásának sikeressége érdekében a céges tréning lehetőségével élni, akkor itt az alkalom, hogy elvigye munkatársait, ráadásul egy városoktól távol lévő helyre, a Gedeon Tanya Panzióba! Tájékozódjon szálláshelyünkről a www.gedeonfarm.com címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-30-349-7755-ös számon, vagy írjon az info@gedeonfarm.com címre!