Hozza közelebb a természetet fa utánzatú térburkolatokkal!

2017 máj 24. | Lakberendezés

Mindenki szeretné a saját képére, a saját ízlésére formálni otthonát, hiszen ez szükséges ahhoz, hogy valóban jól érezzük magunkat természetes életterünkben. Mindenkinek más adja meg az otthonosság érzését. Van, akinek a modern és letisztult dizájn, másoknak a meleg, élénk színek, és van, akiknek a természetesség. Ha természetes hatást szeretnénk elérni otthonunkban, számos lehetőség közül válogathatunk, gondolva itt a fa bútorokra, kiegészítőkre, a természetes színekre, mint a barna és a zöld, illetve ezek egyéb árnyalatai, valamint a bel- és kültéri növényekre. Ezen kívül persze nagyon sok lehetőségünk van még, de ha minden tekintetben jó megoldást szeretnénk választani, akkor a fa utánzatú térburkolatokkal garantáltan nem nyúlhatunk mellé!

A padlóburkolatok alapvetően számos követelménynek kell, hogy megfeleljenek, hiszen mindennapos terhelésnek vannak kitéve, és sűrűn lesznek piszkosak, vagy öntünk ki rájuk valamit, ezáltal rendszeres takarításra van szükségük. Ezeknek a követelményeknek a valódia fa, tehát a parketta vagy a hajópadló nem feltétlenül felel meg, ugyanakkor rendszeres ápolásra van szüksége az ilyen jellegű padlózatoknak. Ezzel szemben a fa utánzatú térburkolatok nem igényelnek különösebb ápolást, nem érzékenyek a folyadékokra és vegyszerekre, nem recsegnek, ugyanakkor pontosan olyan természetes hatást keltenek, mint a valódi fa burkolatok, csak mindezt annak hátrányai nélkül. A fa utánzatú térburkolatok továbbá számos színben, mintában elérhetőek, így biztosan megtaláljuk a nekünk tetsző darabot, amikor otthonunkat szeretnénk természetesebbé varázsolni!

A fa utánzatú térburkolatokkal közelebb hozhatja a természetet, mindezt ugyanolyan esztétikus, mégis sokkalta strapabíróbb formában teheti meg, mint ha valódi fát használna! Látogasson el honlapunkra, a www.kreativko.hu –ra, és tekintse meg termékeinket!

Ha kérdései merültek fel termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a 06-20/931-85-28 telefonszámon, vagy az info@kreativko.hu e-mail címen!