Elérkezett a szabadtéri rendezvények ideje!

2017 máj 24. | Szórakozás

Itt a jó idő, most már nem kell rétegesen öltözködnünk, ha a szabad ég alatt szeretnénk huzamosabb ideig tevékenykedni, nyugodtan tölthetjük akár az egész napot a természetben vagy a szabadban. Ez nem csak családi programokra, vagy egyéb szabadidős tevékenységekre igaz, hanem a nagyobb szabású rendezvényekre is. Számos okunk lehet szabadtéri vagy félig szabadtéri rendezvényt szervezni, gondolva itt az esküvőkre, céges rendezvényekre, csapatépítőkre, egyéb megmozdulásokra ad remek lehetőséget ez az időjárás. Persze van egy dolog, ami egyikről sem hiányozhat, mégpedig a catering szolgálat!

Egy catering szolgálat számos dologban lehet a segítségünkre, ha szabadtéri rendezvényt szeretnénk csinálni, hiszen akár ilyen közegben is képesek levezényelni egy komplett fogadást. Persze, ha csak egy egyszerű italos, hidegtálas állófogadásra van szükségünk, az is megoldható, de ha egy komplett díszvacsorára, az is megoldható. Továbbá vannak, akik mindig is szabadtéri esküvőt képzeltek el, hiszen ez egy remek alap hangulatot ad az eseménynek, egy szép dísz kivilágítással és kellemes zenével, ami remekül passzol a frissítő nyár esti időhöz. Persze, ha adott az igény egy szabadtéri rendezvényre, legyen szó akár esküvőről, vagy bármilyen egyéb programról, érdemes jól megválasztanunk a helyszínt is, de egy felkészült, és szakmailag kifogástalan catering szolgálat esetében ez sem okozhat problémát!

Ha szeretne szabadtéri rendezvényt szervezni profi vendéglátással, illetve ha esküvőjéhez keresi a megfelelő helyszínt, és esküvői cateringet szeretne igénybe venni, akkor a legjobb helyen jár! Látogasson el honlapunkra, és tekintse meg szolgáltatásaink részleteit a www.mifaker.hu címen!

Catering szolgálatunkkal kapcsolatos kérdéseivel és észrevételeivel kapcsolatban keressen fel minket az info@erzsebetligetietterem.hu e-mail címen, valamint a 06-30/437-9772 telefonszámon!