A balkonnövényekről bővebben

2017 máj 24. | Szórakozás

Sokan vannak, akik nagyobb városokban élnek, esetleg olyan társasházakban, ahol egy saját kiskertet fenntartani semmi lehetőség, de ettől függetlenül szeretnének növényeket nevelni és gondozni, mert ez vonzza őket. Persze van megoldás, mégpedig a balkonnövények képében, melyek kifejezetten jól érzik magukat erkélyeken, virágládákban, tehát akár a tízedik emeleten is remekül elvannak. Egy erkély, vagy akár csak egy erre alkalmas korlát is remek terep a növényneveléshez, és egy kis kreativitással gyönyörű összképet hozhatunk ki otthonunk ezen részeiből is, de néhány dolgot figyelembe kell vennünk, hogy garantáltan olyan legyen a végeredmény, ahogyan azt elképzeltük.

A legfontosabb két tényező a helyszín, ahová különböző virágládákban és egyéb hasonló alkalmatosságokban fogunk ültetni, illetve az, hogy honnan és milyen növényeket szerzünk be. A helyszín, tehát az erkélyünk esetében fontos végiggondolnunk, hogy napi hány órát süt oda a nap a különböző évszakokban, milyen irányból érkeznek a napsugarak javarészt, és eszerint kiválasztani és elrendezni növényeinket. Biztosan lesznek olyan balkonnövények, melyeknek ez a közeg nem feltétlenül felel meg, de ez ne szegje kedvünk! A következő tényező, amikor balkonnövényeket szeretnénk vásárolni, hogy honnan szerezzük be azokat, hiszen nagy csalódás lehet, ha egy nem megfelelően nevelt palántát vásárolunk, és nem lesz életképes az erkélyen. Mindig olyan helyen szerezzük be balkonnövényeinket, ahol biztosak lehetünk benne, hogy egészséges és életerős darabokat vásárolhatunk!

Ha szeretne balkonnövények hatalmas választékából válogatni, akkor cégünk kínálatában biztosan megtalálja a számítását! Látogasson el honlapunkra, a www.starkl.hu –ra, és tekintse meg balkonnövényeinket! Kérdéseivel bátran forduljon hozzánk a 06-94/329-700 telefonszámon!