Vásároljon okosan szerszámgépet!

2017 máj 5. | Technológia

Ha rendszeresen használunk szerszámgépeket, akkor nem mindegy, hogy milyen eszközöket választunk, hiszen egy nem megfelelő sarokcsiszoló, vagy éppen fúrócsavarozó nagyban lassíthatja a munkát, ha nem tesz eleget minden igényünknek. Ezért érdemes olyan gyártó termékeit választanunk, melyben megbízhatunk, és alapvetően egy minőséget képvisel minden termék, ami ez alatt a név alatt fut.

Két szerszámgépet szeretnénk bemutatni ezen cikkünkben, melyek garantáltan megkönnyítik a mindennapos munkát, mi több, élménnyé teszik azt!

Milwaukee M12 BDD-402C M12 Fúrócsavarozó:

A Milwaukee eme szerkezete kiválóan betölti egy csavarbehajtó szerepét, hiszen a nehezen elérhető helyeken is hatékonyan, nagy nyomatékkal csavarozhatunk vele, továbbá képes egy fúrógép teljesítményét leadni, ha arra van szükség, így képes két eszközt kiváltani. Mindemellett a speciális technológiával készült 4 Amperes akkumulátorával, és a szerkezet sajátos kialakításának köszönhetően akár nagy hidegekben is dolgozhatunk vele, a fúrócsavarozó bírni fogja! Továbbá az akkumulátorról és a tartósan jó üzemidőről,

Milwaukee AG 10-125EK Sarokcsiszoló:

Az AG 10-125 EK a könnyed, mégis hatékony munkavégzésre lett tervezve, gondolva itt az alapvetően kis tömegére, ami mindösszesen 2,1 Kg. Persze ezen felül a kompakt mérethez, és a kesztyűben is egyszerű kezelhetőségéhez nagy teljesítmény párosul, ne tévesszen meg minket a méret! És a kényelem jegyében a védőburkolat is szerszám nélkül állítható, ha épp arra van szükség.

Mindkét gép hasznos társa lehet a mindennapokban, ha szeret hatékony és kényelmes munkavégzést biztosító eszközökkel dolgozni! Cégünk kínálatában megtalálja az imént bemutatott Milwaukee sarokcsiszolót és fúrócsavarozót, továbbá számos más minőségi szerszámgépet! Látogasson el szerszám webáruházunk honlapjára, a www.kisgeponline.hu –ra! Kérdéseivel keressen fel minket a 06-30/865-8808 telefonszámon, valamint a vevoszolgalat@kisgeponline.hu e-mail címen!