5 május 2017
 május 5, 2017
Vásároljon okosan szerszámgépet!
Kategória Technológia

Ha rendszeresen használunk szerszámgépeket, akkor nem mindegy, hogy milyen eszközöket választunk, hiszen egy nem megfelelő sarokcsiszoló, vagy éppen fúrócsavarozó nagyban lassíthatja a munkát, ha nem tesz eleget minden igényünknek. Ezért érdemes olyan gyártó termékeit választanunk, melyben megbízhatunk, és alapvetően egy minőséget képvisel minden termék, ami ez alatt a név alatt fut.

Két szerszámgépet szeretnénk bemutatni ezen cikkünkben, melyek garantáltan megkönnyítik a mindennapos munkát, mi több, élménnyé teszik azt!

Milwaukee M12 BDD-402C M12 Fúrócsavarozó:

A Milwaukee eme szerkezete kiválóan betölti egy csavarbehajtó szerepét, hiszen a nehezen elérhető helyeken is hatékonyan, nagy nyomatékkal csavarozhatunk vele, továbbá képes egy fúrógép teljesítményét leadni, ha arra van szükség, így képes két eszközt kiváltani. Mindemellett a speciális technológiával készült 4 Amperes akkumulátorával, és a szerkezet sajátos kialakításának köszönhetően akár nagy hidegekben is dolgozhatunk vele, a fúrócsavarozó bírni fogja! Továbbá az akkumulátorról és a tartósan jó üzemidőről,

Milwaukee AG 10-125EK Sarokcsiszoló:

Az AG 10-125 EK a könnyed, mégis hatékony munkavégzésre lett tervezve, gondolva itt az alapvetően kis tömegére, ami mindösszesen 2,1 Kg. Persze ezen felül a kompakt mérethez, és a kesztyűben is egyszerű kezelhetőségéhez nagy teljesítmény párosul, ne tévesszen meg minket a méret! És a kényelem jegyében a védőburkolat is szerszám nélkül állítható, ha épp arra van szükség.

Mindkét gép hasznos társa lehet a mindennapokban, ha szeret hatékony és kényelmes munkavégzést biztosító eszközökkel dolgozni! Cégünk kínálatában megtalálja az imént bemutatott Milwaukee sarokcsiszolót és fúrócsavarozót, továbbá számos más minőségi szerszámgépet! Látogasson el szerszám webáruházunk honlapjára, a www.kisgeponline.hu –ra! Kérdéseivel keressen fel minket a 06-30/865-8808 telefonszámon, valamint a vevoszolgalat@kisgeponline.hu e-mail címen!

Comments are closed.