Tegyen szert targoncavezetői engedélyre egyszerűen!

2017 máj 2. | Férfiaknak

Munkát vállalna? Vállalkozása tevékenységi körét bővítené? Targoncavezetői jogosítvánnyal a birtokában mindez elérhető! A targonca legyen üléses, vezetőállásos vagy gyalogkíséreti segít a rakodási feladatok gyors elvégzésében. Ahhoz, hogy minden hatósági előírásnak megfeleljen a targoncát vezető személy, egy államilag elismert Targoncavezetői OKJ- vizsgára és Gépkezelői jogosítványra van szüksége a targonca típusának megfelelő gépcsoport vizsgával. Cégünknél lehetősége van targoncavezető tanfolyamon való részvételre, ahol rövid időn belül tehet szert Ön vagy munkavállalója a szükséges képesítésekre!

A raktárak, és más árumozgatással járó tevékenységek területén munkálkodva számos olyan feladattal találkozhatunk, amelyek speciális megoldást igényelnek. Gyakran előfordul, hogy szabad kézzel, és kisebb eszközökkel sem tudjuk lebonyolítani a ránk váró teendők mindegyikét. Ilyen esetekben nélkülözhetetlen a targonca alkalmazása. Ennek használatához azonban külön képesítésre van szükségünk. Annak érdekében, hogy bármikor gond nélkül tudjuk ellátni a ránk bízottakat, fontos, hogy birtokában legyünk a megfelelő tudásnak, és képesítéseknek. Több helyen nyújtanak lehetőséget különféle oktatásokon való részvételre. Célszerű körültekintően tájékozódnunk, hiszen targoncavezető tanfolyamra kedvező áron, akár rövid időn belül jelentkezhetünk, szert tehetünk szaktudásra és megfelelő végzettségre.

Targoncák kezeléséhez szükséges targoncavezető képzést, E-000496/2014/A006 nyilvántartási szám alatt indítunk a Fuvinfo Iroda Információ-szolgáltató és oktató Kft. munkatársaiként. Szívesen nyújtunk tanácsot a gyakorlati munkavégzés területét érintő kérdéseket illetően, mivel mi a munkánkból adódóan naprakészek vagyunk a jogszabályok változását tekintve. Szerezzen bővebb információt targoncavezető tanfolyamunkról, és más szolgáltatásainkról weboldalunkon, a www.fuvinfoiroda.hu–n!

Végezze feladatkörét kiválóan, akár a targoncavezetés tevékenységével kibővítve! Vezetőként pedig biztosítsa dolgozói számára a magas minőségű targoncavezető képzést annak érdekében, hogy kiválóan végezhessék munkájukat és megfelelhessenek az ellenőrzést végző hatóságoknak! Jelentkezzen hamarosan induló targoncavezető tanfolyamunkra akár már most, kérdéseivel pedig keressen bennünket elérhetőségeinken! Hívjon minket a 06-1-261-0078 –as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk e-mailt az info@fuvinfoiroda.hu címünkre!

Legyünk együtt sikeresek!