Alternatív csomagátvételi pontok előnyei

2017 máj 2. | Üzlet

Csomagszállítással már megannyi cég foglalkozik a postai szolgáltatás mellett. Mindegyik különböző érveket hoz fel saját maga mellett, hogy őket válasszuk csomagszállítás terén. A futárral történő kézbesítés előnye a kényelem, mert a megadott címre kiviszik a megrendelt terméket. Ugyanakkor ezt a futár legfeljebb két egymást követő munkanapon teszi meg. Amennyiben a címzett nem tartózkodik a megadott címen, akkor nem jut hozzá a csomagjához, ami így a postára kerül. A postai csomagátvétel hátránya pedig az, hogy a csomagokat csak a körzetükhöz tartozó postákon vehetik át. Ezen felül sokan munkaidejükön túl sem tudnak eljutni a postára, így a csomagjuk megszerzése még több bonyodalmat okoz számunkra. A csomagszállítással foglalkozó cégek előnye, hogy előre leegyeztetett időpontban átvehetik csomagjaikat, de ha ilyen úton sem tudják megoldani, marad más lehetőségük is.

A csomagszállító cégek alternatív csomagátvételi lehetőségeket kínálnak. Az egyik a Pick Pack Ponton, a másik pedig a Posta Pontokon történő átvétel. A Pick Pack Pontok és a Posta Pontok az ország különböző területein létesített csomagátvételi pontok. Ha a kiszállítás során kéri a megrendelő ennek a lehetőségét, akkor csomagját a megadott ponton veheti át.

Mégis melyek az alternatív csomagátvételi pontok előnyei és miért válasszuk ezt a lehetőséget? Ezek az átvételi pontok segítenek a megrendelőnek, hogy könnyen, gyorsan hozzájuthasson csomagjához. A rendelés során választhatja csomagjai kézbesítésénél a Pick Pack Pont vagy Posta Pont lehetőséget. Az ország számos területén elérhetők. Pick Pack Pont több mint hétszáz helyen található, Posta Pont pedig több mint 2500 helyen, így biztosra vehetjük, hogy találunk olyan pontot, ami megkönnyíti számunkra a csomagátvételt. Előre létesített pontok mellett, benzinkutak, élelmiszerboltok is lehetnek átvételi Pontok. Ha nem tudjuk napközben megoldani, akár munkánkból kifolyólag, hogy otthonunkban, esetleg postán átvegyünk a csomagunkat, az alternatív csomagátvételi Pontok garantálják, hogy találunk olyan pontot, ami útba esik, így akár munkába menet vagy hazafele is felvehetjük csomagunkat. Kiválaszthatjuk a nekünk legközelebbi, útba eső pontot és a csomagszállító cégnél kérhetjük csomagunk arra a pontra történő szállítását. Az adott átvételi Pont munkatársai értesítenek minket, ha csomagunk megérkezik és egy akár két hétig érte mehetünk, amikor időnk engedi. Az alternatív csomagátvétel egyik legfontosabb előnye ezeken felül, hogy csomagunkat gyorsan, akár pár perc alatt megkapjuk, így nem kell hosszú ideig várakoznunk. Arról pedig kevesen tudnak, hogy a futárszolgálati piacon létezik olyan cég, amely Pick Pack Pontra, Posta Pontra, sőt csomag automatába történő kézbesítést is nyújt.

Csomagszállítás esetén forduljanak hozzánk és válasszák az alternatív csomagátvételi szolgáltatást, így könnyen, kényelmesen hozzájuthatnak csomagjaikhoz! A szolgáltatásról érdeklődjenek honlapunkon, a www.complexpress.hu címen vagy a (06-1) 203-4681 telefonszámon!