Anyák napjára készüljön stílusos meglepetéssel!

2017 ápr 28. | Életmód

Közeleg az Anyák napja, de még nem tudja, mivel lepje meg édesanyját vagy nagymamáját? Nehéz különleges, ugyanakkor hasznos ajándékot találnunk, főként, ha szerettünk egyéniségének megfelelően szeretnénk választani. Nagyszerű Anyák napi ajándékötlet lehet a falon könnyedén elhelyezhető vászonképek valamelyike, amit akár egyedi tervezéssel is igényelhetünk.

Életünkben a legfontosabb személy mindegyikünk számára édesanyánk. Rengeteg alkalom van az év során, amikor ajándékot nyújthatunk át részére. Az egyik ilyen kiemelkedő esemény az Anyák napja, amit május első vasárnapján ünneplünk. Dönthetünk úgy, hogy a virágokon kívül mással is meglepjük, viszont nem biztos, hogy van konkrét ötletünk, mi legyen az. Otthonunkban számos kellékkel vehetjük körbe magunkat, amelyek stílusossá, igazán hangulatossá teszik környezetünket. Faldekorációk, így képek, matricák, tapéták széles választéka áll rendelkezésünkre, hogy szebbé varázsoljuk házunk belsejét. Örömteli perceket szerezhetünk, ha a vászonképek sorából választunk anyukánknak. Egyedi tervezésű faldekorációval nem csak színesebbé tehetjük az adott helyiséget, de erről az ajándékról mindig kellemes hangulat fog édesanyánk eszébe jutni.

Különböző méretekben, egyéni elképzelése szerinti kivitelezésben, kérése alapján elkészített ábrával nyújtjuk kiváló minőségű anyagból készült vászonképeinket. Faldekorációk hosszú sorából válogathat, amelyek közül többhöz akciós áron juthat hozzá. Ha igazán különleges, hosszú időn keresztül helytálló, szerettének sokat jelentő kellékkel kedveskedne, nálunk a legjobb helyen jár. Az STB. Reklámstúdió munkatársaiként igyekszünk saját tervezésű és gyártású termékeinkkel elégedettségét elérni. Faldekorációnk felhelyezése egyszerű, de szívesen vagyunk segítségére, bármilyen kérdése merül fel. Tekintse meg kínálatunkat a www.lacasadecor.hu –n!

Készíttessen egyedi vászonképet Anyák napjára, hogy ne csak örömet okozhasson, de a lakásdekorációhoz is színvonalas módon hozzájárulhasson! Keressen minket elérhetőségeinken! Hívjon bennünket a 06-70-5512974 –es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a decorlacasa@gmail.com –ra!