Miért érdemes tavaszra időzíteni az ablakcserét?

2017 ápr 27. | Lakberendezés

Nem csak nézni, hanem látni is szeretne? Az ablakok világára rengeteg kultúrában misztikumként tekintettek, melyek egyfajta átjáróként szolgáltak a különböző dimenziók között. A modern felfogásban ugyan más jelentésük lett, azonban a korszerű technológiáknak köszönhetően tényleg úgy érezhetjük, hogy az ablakunk nem csupán egy egyszerű nyílászáró, hanem az otthonunk szerves része, kiegészítése.

Az ablakcserére elsősorban akkor kerül sor, ha az előző kialakítás elavulttá válik, vagy esetleg megsérül, használhatatlan lesz. Többségében ezek a régi változatok fa kerettel rendelkeznek, olykor pedig a legelső műanyag szériákból kerülnek ki, tehát olyan kialakítások, melyek már több évtizede szolgálják az emberek kényelmét és biztonságát. Azonban az elavult ablak rendszereket még nem ekkora időintervallumra tervezték, így azok hamar elvesztették hatékonyságukat, mára pedig megterhelővé váltak mind energiafelhasználás, mind költségek szempontjából.

A modern ablakok nem csak költség- és energiahatékony megoldást kínálnak, de tökéletes rálátást biztosítanak a világra, hiszen korszerű üvegezésük nem tükröződik, nem torzít és az ellenálló felületnek köszönhetően kevésbé karcolódik.

Egy ablakcserét mindenképpen érdemes a tavaszi időszakra időzíteni, legfőképpen azért, mert a hűvös téli hónapokat követően ekkor válik optimálissá az időjárás, hogy a több órás művelet során ne hűljön ki teljesen az otthonunk, ne hulljon be a csapadék, és ne vesszen kárba a fűtés által előállított meleg. Az AM- Building Kft.-nél ezzel tökéletesen tisztában vagyunk, és ezért igyekszünk minden ügyfelünknek ideális időpontot biztosítani!

Ha Ön is szeretné elavult ablakait korszerű kialakításokra cserélni, látogasson el a www.ablakvar.hu weboldalunkra, és tekintse meg ajánlatainkat! Ha kérdése merülne fel termékeinkkel vagy szolgáltatásaikkal kapcsolatosan, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, akár telefonon, a +36-30/575-98-24-es számon, akár e-mailben, az info@ablakvar.hu címen!