A személyre szabható árajánlat előnyei és szabályai

2017 ápr 25. | Üzlet

Minden ügyfél kedveli az egyedi ajánlatokat, legyen szó bármilyen vásárlásról, vagy szolgáltatás igénybevételéről. A vásárlók sokkal jobban járnak, ha ezt a megoldást választják, mert elsősorban a valódi igényeikhez igazíthatják pénztárcájukat, és emellett úgy érzik, némiképp kiemelt figyelmet kapnak a cég részéről.

Legyen szó akár házfelújításról, bútorkészítésről, szinte minden gyártási területen létezik az árajánlatkérés opció, ami ingyenesen elérhető bárki számára. Sokan élnek is a lehetőséggel, mert a tömeggyártásban található eszközök nem mindig felelnek meg az elvárásoknak, ezért szükséges az egyedi igények elkészíttetése. Meghatározhatjuk a termék összetételét, formáját, és egyéb extrákat is kérhetünk mellé. Szerepeljen a leírásban a részletes műszaki kritérium és minden olyan adat, információ az ajánlatkérésbe, amit ismerünk, és aminek hatása lehet az árra, a termékre, vagy a szolgáltatás minőségére, gyártási időre. Ezzel kapcsolatban érdemes a határidőkre is odafigyelni, mert, ha köt minket az idő, célszerű egyszerűbbre csökkenteni az elképzeléseinket. Ehhez kapcsolódóan a mennyiség sem mindegy egy adott termékből, mindig reálisan mérjük fel, hogy mennyi alapanyagra lenne szükségünk, illetve ennek gyártása, beszerzése mennyi időn belül lehetséges. Gyakorta előfordul, hogy kapunk egy jó ajánlatot, a referenciák is elnyerték tetszésünket, de menet közben kiderül, hogy arra a határidőre, amit megszabtunk, kapacitás hiány miatt nem tudják teljesíteni. Szolgáltatások esetben előre tisztázzuk, hogy a megrendelt feladat el nem végzése milyen következményekkel járhat a cégre nézve! Az árajánlatkérés előnye nagyban függ a vevő és a cég hozzáállásától is! Ha a kommunikáció megfelelő, a határidők betarthatók, akkor egy sikeres üzletet köthetünk egymással!

Cégünk hisz az egyedi megrendelésekben! Számunkra minden ügyfelünk fontos, így szeretnénk teret engedni elképzeléseiknek, ami a fa nyílászárókkal, bejárati ajtókkal kapcsolatos. Tervezzen a Perdi-Fa Kft.-vel! Keresse fel honlapunkat a www.perdikft.hu címen, kérdés esetén írjon e-mailt a perdifa@gmail.com e-mail címre, vagy hívjon a 0620/466-0818-as telefonszámon!