Megunta régi ülőgarnitúráját? Ideje lecserélni!

2017 ápr 24. | Lakberendezés

A házunk központi része a nappali. A család ebben a helységben van a legtöbbet, és itt gyűlnek össze ünnepek idején is. A nappali egyik elengedhetetlen eleme az ülőgarnitúra, ezért fontos, hogy minőségi és megbízható terméket válasszon belőle! Ha szeretné lecserélni, több szempontot is figyelembe kell vennie vásárlásnál.

Először is a kényelmet. Fontos, hogy komfortos darabot vásároljon, mert az ember nem egy évre vásárol ülőgarnitúrát,több évig használatban lesz. Ebben az esetben lehetőleg olyan dizájnt, színt kell kiválasztani, ami hosszú távon megfelel ízlésünknek és illeszkedik otthonunkba. Ha rövidebb használati időt szán bútorának, a formát és a huzat anyagát, színét akár az aktuális lakberendezési divatnak megfelelően rendelheti. Kisgyermekes, állatokkal rendelkező családoknak ajánlatos a lemosható, könnyen tisztítható anyagú kanapé.Az ülőgarnitúra összeállítása szerint kétféle létezik: az önálló, illetve az összeilleszthető, egymás mellé sorolható, ülő- és félig fekvő egységekből összeállított garnitúra.Fontos még figyelni a lakás méretét, illetve családtagjaink igényeit; nem mindegy, hogy elfér-e a kiválasztott ülőgarnitúra a nappaliban. A garnitúrának meghatározó szerepe van a lakás összhangját tekintve, gondosan válasszuk ki a nekünk megfelelőt! Megkülönböztetünk szövet és bőr ülőgarnitúrát. Utóbbit könnyebb tisztítani, viszont kényesebb is, így, ha háziállataink között macska is megtalálható, akkor elképzelhető, hogy karmát a kanapé karfáján élesíti, így emiatt azonnal cserélhetjük is a huzatot. A szövet ülőgarnitúra melegebb hatást kölcsönöz, ugyanakkor nehezebb tisztítani, egy idő után a használatnak „köszönhetően” foltosodhat és ezt a rendszeres karbantartás sem tudja eltüntetni.Ahol nincs vendégszoba, megéri kihúzható vendégágyas kanapét választani, helygazdálkodás szempontjából jól kihasználható az igény esetén beépített ágyneműtartó is.

Ha úgy érzi, eljött az ideje, hogy új ülőgarnitúrát vásároljon, mindenképp vegye figyelembe a fenti szempontokat. Legyen körültekintő a vásárlásnál, mert hosszú távon remek befektetés egy kényelmes ülőgarnitúra! Költöztessen mediterrán hangulatot otthonába, cégünk segítségével a Must Design Kft-vel! Tájékozódjon termékeinkről honlapunkon a www.must.co.hu oldalon. Kérdés esetén írjon e-mailt a mustkft@gmail.com címre, vagy hívjon a 06-70-610-0829-es számon!