Előzze meg a falfirkákat!

2017 ápr 6. | Technológia

A nagyobb városok egyik legjellegzetesebb problémája a sok helyen előforduló graffitik. A graffitik sok esetben adhatnak egy szép látványt a városnak, néhány helyen létesítenek direkt a graffitik számára felületet, hogy a művészek legálisan élhessék ki magukat. Persze az előbbiek csak akkor helytállók a városokban, ha díszítik a falakat. Sokszor viszont csak falfirkákkal találkozhatunk, eleve nem erre a célra kitalált helyeken, és ezek a falfirkák csak rontják az összképet. Az ilyen falfirkák eltávolítása nehéz, sok munkát igényel és bonyolult. A festékek eltávolítása a falakról nehéz művelet még az erre kifejlesztett szerekkel is, valamint sokszori eltávolítással rongálhatjuk a falat is.

A falak megóvása érdekében érdemes megelőzni a falfirkákat. Ha nem szeretnénk, hogy a későbbiekben sok problémát és fölösleges anyagi kiadást okozzanak nekünk a tulajdonunkban lévő épületek falain megjelenő falfirkák, akkor célszerű előre tennünk ellenük különböző falvédő bevonatok segítségével. Ám ha csak az eltávolítás a cél, akkor is fontos, hogy hatékony és könnyen kezelhető szert válasszunk.

Cégünk készletéből különféle profi termékek közül választhat:

  • Amennyiben csupán a firkák eltávolítása a cél, ajánljuk Anti Graffity falfirka eltávolító készítményünket, mely minden felületen kiválóan megállja a helyét és gyors megoldást kínál, a felület roncsolása nélkül. Az oldószer maradványok eltávolításához, a tökéletes eredmény érdekében célszerű homlokzat- és kőtisztító készítményt is alkalmazni a kezelés után.
  • A nem szívóképes alapokra kialakított Anti Graffity védőlakk igen hasznos társ lehet a szebb utcakép kialakítása során, hiszen egy olyan réteget képez a felületen, melyről rendkívül könnyedén, akár 10-15 alkalommal is eltávolíthatóak a firkák.
  • Az Anti Graffity-Finish, bár az eltávolítás után megújításra szoruló réteget képez, minden szívóképes felületre felvihető, ezáltal igen széles körűen alkalmazható készítmény. Ennél a terméknél fontos figyelembe venni, hogy a különféle alapok esetében eltérő módon kell eljárni!

Készítményeinkkel kapcsolatos további információkért látogasson el a www.euro-higienia.hu weboldalunkra! Kérdéseivel bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-383-8367-es telefonszámon!

Falfirkákkal küzd? Válassza az Anti Graffity termékcsaládot!