Megfelelő kutyatáppal kutyáink egészségéért!

2017 márc 31. | Férfiaknak

Manapság a legtöbb háztartásban előfordul valamilyenfajta kutya. A kutyák szinte családtagok, legjobb barátaink. Ha megfelelően gondoskodunk róluk, akkor ők maradéktalanul meghálálják, vigyáznak otthonunkra, remek társak, ha magányosak vagyunk, ösztönöznek minket és egyes esetekben segítik a mindennapokat, például a vakvezető kutyák. De ahhoz, hogy sokáig élvezhessük társaságukat, figyelnünk kell rájuk és jól kell tartanunk őket. A jó kutyatartáshoz hozzátartozik a helyes étkezés is. A kutyák etetésénél nagyon sok lehetőség közül választhatunk, de kutyagazdák körében megoszlanak a vélemények a kutyatápokkal kapcsolatban.

A kutyatápok olyan élelmiszerek, amiket kifejezetten kutyák étkeztetésére szánnak, de persze sok esetben emberi ételek is szóba jöhetnek. Fogazatukból kiindulva leginkább hús tartalmú ételek fogyasztása a kedvező számukra. Háromféle kutyaeledelt különböztetünk meg: egyrészt nedves kutyatápok, továbbá szárazkutyatápok és maga a nyers hús. A kutyatápok tekintetében rengeteg fajta és féle kutyatáppal találkozhatunk, melyek tartalmukat tekintve nagyon eltérhetnek egymástól. A különféle kutyatápok más-más húsfajtából állnak, valamint vitaminok tekintetében is mást tartalmaznak. Léteznek speciális kutyatápok, melyeket kifejezetten különféle betegségekben, vitaminhiányban, drasztikus szőrhullásban szenvedő kutyáknak készítenek. Továbbá egyes kutyafajoknak nem ajánlottak bizonyos húsfélék, például a németjuhászok esetében sokszor hangsúlyozzák, hogy kerüljék a gazdák a baromfit tartalmazó kutyatápokat. Ha szeretnénk gondoskodni kedvencünk helyes táplálkozásáról, akkor kutyatáp választás előtt mindig forduljunk állatorvos segítségéhez, majd jó minőségű állateledelekkel vagy kifejezetten kutyatápokkal foglalkozó cégekhez!

Látogasson el honlapunkra és tekintse meg széleskörű kutyatáp választékunkat! Nálunk megtalálja a kutyájának megfelelőt! Az általunk forgalmazott termékekért tekintse meg weboldalunk a www.kutyafalat.hu címen! Esetleges kérdésekkel kapcsolatban keressen minket bátran a 06 20/250-17-57 telefonszámon vagy írjon e-mailt az info@kutyafalat.hu e-mail címre!