Kisállat hamvasztás szakszerű módon!

2017 márc 31. | Férfiaknak

A háziállatok tartásának rengeteg előnye van. Segítik a gyerekeket, remek játszótársaikká válnak, csökkentik a magányt, mozgásra ösztönöznek, hiszen mindennapos törődést igényelnek, csillapítják az esetleg kialakult stresszt, idősebb korban a társaságuk csökkenti az alzheimer és ehhez hasonló betegségek kialakulását, továbbá például a kutyák segítik szocializálódásunk a mindennapi séták alkalmával. A különböző otthon tartható kisállatok idővel szinte családtaggá válnak a legtöbb ember életében, ezért mikor eljön az idő, még nehezebb tőlük az elválás. Sokan ilyenkor nem tudják, mihez kezdjenek elhunyt kedvencük tetemével, szerencsésebb helyzetben adott egy kert, ahol eltemethetjük a testet, de ez nem feltétlenül célravezető, és sokan olyan helyen élnek, társasházban, panelházban, ahol nincs meg ez a lehetőség.

Ha életében fontos volt Önnek kedvence, akkor halála után is gondoskodjon a helyes elbánásról. Abban az esetben, ha kedvencének szeretné megadni a végtisztességet, ráadásul higiénikus módon, válassza a kisállat hamvasztást! Vállalkozásunk, arra szakosodott, hogy elszállítsa a halott háziállatokat és elhamvassza testüket. A kisállat hamvasztás menete szakemberek keze által történik. Az elhunyt kisállatot elszállítjuk egy erre a célra felszerelt járművel, így kedvence megfelelő körülmények között érkezik a rendeltetési helyére. A következőkben megtörténik a hamvasztás, egy erre a célra kialakított krematóriumban, majd igény szerint egy ilyen célokra használt urnában visszaszolgáltatjuk a hamvakat a gazdának, hogy örökre megőrizhesse otthonában emlékként. Egyes esetekben lehetőség van helyi hamvasztásra is, hiszen gépjárművünk rendelkezik egy mobil hamvasztó géppel.

Háziállatának elvesztése után forduljon hozzánk, ha szeretné a kisállat hamvasztást választani! Velünk biztosra mehet, hogy elhunyt kisállata megfelelő bánásmódban részesül! További szolgáltatásinkról honlapunkon olvashat! Látogasson el hozzánk a www.tetemszallitasbudapesten.com címre! További kérdésekkel vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30/ 311-7788 telefonszámon vagy írjon nekünk e-mailt weboldalunkon!