Szervezze meg a tökéletes osztálykirándulást!

2017 márc 29. | Szórakozás

Az osztálykirándulások minden ember legszebb emlékei az iskolás évekből. Sokan egész tanév alatt azt várják, hogy osztályfőnökük vezetésével elmehessenek egy közös utazásra az osztálytársakkal. Az ilyen kirándulások több naposak is lehetnek, és ez idő alatt az adott osztály diákjai még jobban összebarátkozhatnak, jobb osztálylégkör alakulhat ki.Ezek az utak sokfélék lehetnek. Szervezhetünk tanulmányi osztálykirándulást, többféle túrát tartalmazó osztálykirándulást vagy csak egy tanulásmentes hétvégét a tanítványoknak, amikor pihenhetnek, és jól érezhetik magukat. Bármilyen céllal is rendezzük a kirándulást a legfontosabb mindig, hogy a gyerekek jól érezzék magukat! Ha a diákok elégedetten térnek haza, az később az iskolai viselkedésüket is javíthatja, valamint jobb kapcsolatot alakít ki köztük és az osztályfőnök vagy szervező tanár között.

Szervezze meg a tökéletes osztálykirándulást programokkal és remek környezettel! Hozza el a tanulókat osztálykirándulásra a Seholsziget Élményparkba! Temérdek programmal várjuk a gyerekeket a jó szórakozás érdekében! Diákjai részt vehetnek lovagláson vagy lovaskocsizáson, javíthatják kézügyességüket kézműves órák során, de akár íjászkodhatnak is! A Seholsziget Élményparkban állatokkal is barátkozhatnak mini állatparkunkban és remek úton vehetnek részt kisvonatunkon! A szórakozás mellett tanulási lehetőségek is várják osztályát egy túra keretében az Erdei Madár tanösvényen. Hozzánk elhozhatja a fiatalokat egy felejthetetlen napra, de akár egy felejthetetlen héttel is megajándékozhatja őket! Több sportolási lehetőség közül is választhatnak, például röplabda, futball, de akár kerékpározhatnak is! Szervezzen a tanulóknak olyan kirándulást, amire a későbbiekben is szívesen emlékeznek. Utazzanak el hozzánk a Seholsziget Élményparkba!

További lehetőségekről, árjainkról, szállás lehetőségekről minden információt megtalál honlapunkon, a www.seszi.hu címen! A szervezés során felmerülő kérdésekkel kapcsolatban bátran keressen fel minket a +36 20 329 2422 telefonszámon vagy az info@seszi.hu e-mail címen!