Nyissa egybe otthonát a kerttel!

2017 márc 29. | Lakberendezés

Mi is lehetne jobb, mint pihenni, vagy elfogyasztani egy ebédet családunkkal, barátainkkal a szabad levegőn? Erre a legjobb megoldás egy terasz vagy egy szépen kialakított kerti pihenőhely lehet, de ezek sok hátránnyal is rendelkeznek. A terasz vagy a kert kellemes melegben tökéletes hely lehet számunkra, viszont egy hirtelen jött eső elronthatja az adott programot, továbbá a téli hideg közeledtével kényelmetlen is lehet a hidegben ülni. Sokan teraszukból télikertet építenek, így akár az év minden időszakában az udvar mellett pihenhetnek. De milyen megoldás áll rendelkezésükre azoknak, akik nem rendelkeznek terasszal, vagy nem vonzza őket a télikert gondolata?

Ilyen eseteknél tökéletes választás lehet az üvegfüggöny építése. Az üvegfüggöny egy homlokzati nyílászáró rendszer, mely tökéletesen átlátszó térelválasztó üvegelemekből áll. Egy földszinti, kertre néző nappalinál nagyszerű megoldás lehet az oldalfalak üvegfüggönyre való cseréje. Üvegfüggöny által nappalink szinte egybeolvad a kültérrel és egész évben azt az érzést szolgáltatja, mintha a szabadban lennénk. Több előnnyel is rendelkezik, például, hogy az egyes elemek között nincsenek plusz profilok, így egy egységes látképet kapunk, valamint nyáron akár az egész üvegfelület kinyitható ezzel a kert szinte az épület részévé válik. Továbbá, az üvegfelületeken teljes mértékben bejut a kinti napfény, ami még fényesebbé teszi a ház belső terét. Az üvegfüggönyök hőszigetelésének köszönhetően, télen nem keletkezik fölösleges fogyasztás és nem szökik el a fűtés által megtermelt hő a házunkból, így komfortérzetünk se romlik.  Otthonunk kert felé való megnyitása mellett, más területeken is alkalmazhatjuk. Beltéri helyiségeket is elválaszthatunk egymástól üvegfüggöny segítségével, és ingatlanunk értékét is növelheti. Egy nagyobb konyhánál vagy nappalinál használt hatalmas ablakok is kelthetnek természetközeli érzést, ellenben behatárolják a ház belsejét, hiszen a házfalba épülnek, nem nyújtanak tökéletes, egybefüggő látványt a keretek miatt és az átjárást sem teszik lehetővé.

Ha szeretne nyáron a friss levegőn pihenni, vagy csodálni a téli hóesést kertjében, akkor válassza az üvegfüggönyt! Remek esztétikai megoldás lehet és általa kibővítheti a lakóteret! Válasszon minket, ha tökéletes munkát szeretne! Látogasson el honlapunkra a www.teraszbeepites.hu címre vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-20 935 8340 telefonszám és az uvegfuggony@otodikevszak.hu e-mail cím egyikén