Műszaki vizsgáztatáshoz forduljon hozzánk

2017 márc 28. | Technológia

Legyen fontos az Ön és utasai, valamint a környezetében utazók biztonsága! A közúti közlekedés egyik alapfeltétele a jól működő, hibátlan jármű, hogy útközben ne történhessen váratlan meghibásodás, ami balesethez vezet. Fontos, hogy időközönként ellenőrizzük gépjárművünk állapotát, hogy tudatában legyünk egy esetleges hibának! Ilyen alkalmakkor szükséges, hogy szakemberhez forduljunk, aki elvégzi a megfelelő vizsgálatokat kocsinkon. Törvény szerint kötelező időközönként ilyen vizsgára elvinni gépjárművünk, hogy igazolják megfelelő az állapota a közúti közlekedéshez. Ez az évenkénti vizsga a műszaki vizsga.

A műszaki vizsga során egy szakember különböző vizsgálatokkal ellenőrzi kocsinkat, hogy autónk megfelelően működik-e és hibamentes. Ha ez beigazolódik, igazolja, hogy autónk megfelel a feltételeknek a közúti forgalomban való részvételhez. A műszaki vizsga során az autószerelő ellenőrzi kocsink lengéscsillapítóit, futóművét, a kipufogórendszerét, a szélvédőket, a lámpákat és egyéb területeit a gépjárműnek. A vizsgálat során a belső alkatrészek mellett a kocsi karosszériájának állapotát is felmérik, megvizsgálják az esetleges korróziót. A külső hibák mellett, a kocsi utasterét is felmérik. Ellenőrzésre kerülnek a biztonsági övek, műszaki berendezések, továbbá a szükséges kiegészítők megléte. Ilyenek a pótizzók, egészségügyi csomag, elakadásjelző háromszögek. Fontos, hogy megfelelő szakembert válaszunk, aki kellőképp felméri kocsink állapotát, ellenkező esetben a lejárt műszaki vizsgával komolyan büntetésre számíthatunk, valamint testi épségünket is veszélyeztetjük a forgalomban!

Cégünkre bátran számíthat műszaki vizsgánál! Hozza el hozzánk gépjárművét és ellenőriztesse nálunk! Esetleges hibák esetén, műhelyünkhöz fordulhat a javítások érdekében! További javításokkal, alkatrészekkel kapcsolatos információkat találhat weboldalunkon a www.geniusztrade.hu címen vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a (34) 473 635 és (70) 368 4641 telefonszámokon!