Miért érdemes akril mosdópultot választani?

2017 márc 28. | Lakberendezés

Új otthonunk kialakítása során rengeteg fontos döntést kell hoznunk a lakberendezéssel kapcsolatban. A berendezések kiválasztásánál elsődleges kérdés, hogy milyen alapanyagot részesítünk előnyben. Ha praktikus, esztétikus, egyben könnyen kezelhető anyagot keresünk, érdemes az akrilt választanunk. Az akril különösen jó megoldás lehet konyhapultok, mosdópultok és fürdőkádak esetében.

A konyhában és a fürdőszobában is nagy hasznát vehetjük a DuPont Corian® akril mosdópultnak. Az akril kifejezetten ellenálló anyag, ami rendkívül fontos egy mosdópult esetében, hiszen rendszeres használatnak van kitéve. A DuPont Corian® akril mosdópult színe és mintázata is tartós, nem kopik, és ellenáll a mindennapi használatnak. Lakberendezési szempontól is határozottan jó választás egy ilyen mosdópult, hiszen rugalmas anyag, melyből számtalan forma kialakítható, az illesztési pontok pedig gyakorlatilag láthatatlanok.

A DuPont Corian® akril mosdópult kifejezetten higiénikus választás, mivel a baktériumok nem ragadnak meg a felületén, ráadásul az akril egyáltalán nem mérgező anyag. Akinek fontos a környezettudatosság, annak érdemes a DuPont Corian® akril mosdópultok mellet dönteni, ugyanis az akril kifejezetten környezetbarát anyag. A DuPont Corian® akril mosdópultok kialakítási lehetősége végtelen, így számtalan stílust megtalálhatunk, a letisztult minimalista formáktól kezdve a rusztikusabb megoldásokig. Tiszta és elegáns hatás jellemzi az ilyen mosdópultokat, melyek garantáltan díszévé válnak bármely helyiségnek.

Szeretné otthonát az elegancia, a higiénia és a letisztultság jegyében kialakítani? Válassza az DuPont Corian® akril mosdópultokat! További információkért látogasson el honlapunkra, a www.akrilux.hu webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát! Honlapunkról megtudhatja, hogy a mosdópultokon kívül milyen egyéb lehetőségek rejlenek az akrilban. Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-1-403-4958-as telefonszámon vagy az info@akrilux.hu e-mail címen, munkatársaink készséggel segítenek mindenben!