Ne dobja el! – Antik bútorok javítása

2017 márc 27. | Lakberendezés

Bútoraink idővel akkor is sérülnek, ha különös odafigyeléssel használjuk őket. A kopás, a karcolódás elkerülhetetlen, és amennyiben szeretnénk, hogy visszanyerjék eredeti formájukat, fel kell újítanunk őket. Manapság egyre népszerűbb a „csináld magad”-féle bútorjavítás, azonban míg egy egyszerű kisasztalt különösebb szakértelem nélkül is újra lehet festeni, bizonyos bútorok javítása már profi segítséget igényel.

Stíl és antik bútorok szakszerű javításáért mindenképp érdemes megbízható szakemberhez fordulni, hiszen ezek a bútorok túlságosan értékesek ahhoz, hogy mi magunk kísérletezzünk a felújításukkal. Az antik bútoroknak általában nem csak anyagi, de eszmei értékük is van, így nem kérdéses az, hogy sérülés esetén inkább a javítás mellett döntünk, ahelyett, hogy új bútort vásárolnánk. A stíl és antik bútorok szakszerű javításához a szakembernek rendkívül felkészültnek kell lennie, hiszen minden bútor más eszközöket, alapanyagokat, és felújítási módot igényel. Sokan nem mernek hozzányúlni régi bútoraikhoz még akkor sem, ha már megsérültek, mert félnek, hogy egy felújítással értéküket vesztenék a bútorok. Tény, hogy a stíl és antik bútorok szakszerű javítás nélkül, kontárok kezére károkat szenvedhetnek, de ha profikra bízza a munkát, biztos lehet benne, hogy elégedett lesz az eredménnyel. Kár lenne hagyni, hogy a gyönyörű bútorok régi fényüket vesztve, szépen lassan elhasználódjanak az évek során. Felújítással évekkel növelhetjük bútoraink élettartamát, és így még sokáig szolgálhatnak otthonunk díszeiként.

Stíl és antik bútorának szakszerű javításra van szüksége? Hozzánk bizalommal fordulhat! Cégünk vállalja bútorok teljes körű felújítását, illetve kárpitozást és függönyvarrást is. További információkért látogasson el honlapunkra, a www.argokarpit.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásaink széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-566-7374-es telefonszámon, illetve az info@argokarpit.hu e-mail címen!