Lakatos munkák az autóiparban?

2017 márc 27. | Férfiaknak

Sokan, mikor lakatos munkára gondolnak, a zárszereléssel azonosítják a szakmát. Ami önmagában igaz is lenne, csakhogy a lakatos szakma ennél sokkal többről szól, ráadásul számtalan típusa megkülönböztethető, mint a karosszéria lakatos, aki az autók szerkezeti hibáit hivatott helyreállítani! A lakatos munkálatok igen széles skálán mozognak az autóiparban. A legegyszerűbb horpadásoktól kezdve, egészen a törött vagy szétszakadt karosszéria elemek javításáig terjed. Attól függően, hogy az adott lakatosnak milyen típusú a képzettsége, a szerkezet helyreállítása mellett akár a komplett javítási folyamatot is rá bízhatjuk, azaz a bontástól egészen a festésig terjedő munkálatokat.

Természetesen a lakatos munkálatok leggyakrabban olyan jellegű feladatokat takarnak, melyeket sokan megpróbálnak házilag helyrehozni, és ez által még nagyobb kárt tesznek az autó karosszériájában. Egy horpadás kiegyenlítése ugyanis egyáltalán nem egyszerű folyamat, bár a lakatos munkásságát szemlélve annak tűnhet, de ehhez sok éves tapasztalat szükségeltetik! A bonyolultabb esetekben, mint repedés vagy törés, akár komolyabb bontási munkálatok is szükségessé válhatnak. A karosszéria lakatos munkája tehát összetett, bonyolult és felelősségteljes munka, hiszen az autó külső vázának épsége múlik rajta. Ha nem megfelelő szakembert választunk, a karosszéria elemek károsodhatnak és sérülékenyebbé válhatnak, amely a későbbi használat során akár életveszélyes is lehet. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy a lakatos munkálatokat megbízható szakemberre bízzuk!

Ha tehát Önnek is megbízható és tapasztalt szakemberre lenne szüksége lakatos munkálatok ellátáshoz, horpadás, törés vagy repedés esetén, mindenképpen forduljon hozzánk bizalommal! Részletes információkért látogasson el honlapunkra, a www.beckbonto.hu-ra, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Ha kérdése akadna, vagy ajánlatot szeretne kérni, keressen minket elérhetőségeinken, akár telefonon, a 06-1-207-14-74-es számon, akár e-mailben az info@beckbonto.hu címen.