Az ideális kerti bútorok titka

2017 márc 27. | Lakberendezés

Hivatalosan is beköszöntött a tavasz, és bár a jó idő még várat magára, nem árthat nekiállni a kert kialakításának. Ugyanis amint megérkezik az első napsütéses hét, máris kezdődik a grillezés és a kerti partik időszaka, amihez elengedhetetlen, hogy megtaláljuk a tökéletes kerti bútorokat! Hiszen mi lehet jobb egy fárasztó hét után, mint a családdal, vagy a barátokkal összegyűlni, és sütögetés közben jókat nevetni, majd kényelembe helyezni magunkat a komfortos kerti búrotokon, és elfogyasztani az ínycsiklandó ételeket! A legtöbb kert alkalmas arra, hogy pihenő részt alakítsunk ki benne, azonban pár szempontot mindenképpen érdemes figyelembe venni!

A kerti bútorok elhelyezkedésénél a legfőbb kérdés, hogy mekkora területen szeretnénk kialakítani a pihenő sarkot. Nyilván ez nagymértékben függ attól is, hogy átlagosan hány személy venné igénybe. Ha kifejezetten családi vagy baráti összejövetelekre szánjuk, érdemes minimum egy kanapét, két fotelt és egy asztalt beszerezni. Emellett hasznos lehet pár lábtartót is elhelyezni, ami akár ülőkének is alkalmas lehet, ha létszám megnövekedik. A kialakítás és elhelyezkedés mellett az is fontos, hogy a kerti bútor minőségi alapanyagból készüljön! A legideálisabb választás az úgy nevezett rattan, mely megfelelően ellenáll az időjárási viszontagságokkal szemben, és strapabírósága révén jól bírja a terhelést. Arra azonban érdemes ügyelni, hogy a kerti bútorokat igyekezzük minél messzebb helyezni a kerti sütések helyszínétől, vagy a szélirányt figyelembe véve készíteni az ételeket, hogy a füst ne zavarja a pihenő embereket, és a bútor huzata ne igya magába az ételek illatát.

Ha Önnek is fontos a minőség és az egyedi kialakítás, látogasson el honlapunkra, a www.bandyplastics.hu -ra, és tekintse meg egyedülálló kínálatunkat! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon, a +36-70-594-5105-ös számon, akár e-mailben az info@bandyplastics.hu címen.