A háromrétegű üveggel télen-nyáron jobban jár!

2017 márc 27. | Lakberendezés

Amikor házfelújításra kerül a sor, nagyon sok fontos döntést kell meghoznunk. Ezek közül az egyik legfontosabb a megfelelő ablakok kiválasztása. Otthonunk ablakai nem csak a ház díszeként szolgálnak, számos funkciót látnak el. Amellett, hogy friss levegőt és fényt engednek be a házba, nagy szerepük van a hőszigetelés szempontjából is. A régi típusú ablakok még kifejezetten rosszul teljesítenek ezen a téren, hiszen a hő legkönnyebben az egyszerű üvegablakokon keresztül távozik a házból. Ez télen kifejezetten komoly probléma, hiszen a magas fűtésszámlák sokszor a rosszul szigetelő ablakoknak köszönhetőek.

Télen jellemzően ritkábbak a házfelújítási munkák, hiszen a fagyos napokon nem kellemes a szabadban dolgozni, és az ablakcsere ilyenkor különösen kellemetlen. Ezért is érdemes tavasszal belevágni a felújítási munkálatokba, hiszen az idő ekkor a legkellemesebb, és a tavasz alapvetően a nagytakarítások és a felújítások időszaka. Ha úgy dönt, eljött az idő egy ablakcserére, mindenképp hozzon megfontolt döntést, hiszen a választott ablak éveken keresztül hatással lesz a mindennapi életére.

A minőségi nyílászárók mellett az is fontos, hogy milyen és mennyi üveget teszünk az ablakkeretbe. A háromrétegű üveg egyre elterjedtebb hazánkban, ami nem véletlen, hiszen egy rendkívül költséghatékony megoldásról van szó. Nem csak a hőt, de a hangot is hatékonyan szigeteli a háromrétegű üveg, köszönhetően a modern technológiának, melynek segítségével az üvegek közötti rést gázzal töltötték fel. A háromrétegű üveg egészen biztosan csökkenteni fogja a fűtésszámlát, hiszen akár 30%-kal jobban szigetel, mint egy átlagos ablak.

Ha szeretné háromrétegű üvegablakokkal erősíteni otthona szigetelését, forduljon hozzánk bizalommal! További információkért látogasson el honlapunkra, a www.akciosablak.hu webcímre, és ismerje meg szolgáltatásaink részleteit! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-70-360-6168-as telefonszámon vagy az info@akciosablak.hu e-mail címen!