Vállalkozzon taxisként rövid időn belül!

2017 márc 14. | Férfiaknak

Kedveli a vezetést, és szívesen végezne olyan munkát, amely során ezt a tevékenységet végezheti? Rövid időn belül, és nem jelentős befektetéssel Önből is személytaxis vállalkozó vagy személygépkocsis személyszállító vállalkozó lehet! Taxisként a saját időbeosztása szerint dolgozhat, miután a taxi-vezetői képesítés megszerzésével e területen munkát vállal, vagy a taxi vállalkozói képzés lehetőségét kihasználva beindítja saját vállalkozását.

A korábbi években esetleg már taxizott? Van taxi vezetői igazolványa? Ha igen, akkor csak továbbképzés teljesítésére van szüksége, mielőtt újra beáll a drosztra! Érdemes erről bővebben informálódnia!

Miért ad jó megélhetést a taxizás?

A közlekedés más-más eszközei, attól függően, hogy hova, és milyen célból igyekszünk, mindegyikünk életében fontos szerepet játszanak. A tömegközlekedés nehézségei pedig egyre gyakrabban okoznak kellemetlen pillanatokat. Ezek kiküszöbölésére ad nagyszerű lehetőséget a taxi választása. Sokan, idősek és fiatalok egyaránt döntenek a kényelmet, diszkréciót, gyors eljutást, és hasonló pozitívumokat biztosító szolgáltatás mellett. Érdemes elgondolkodnunk azon, hogy e szolgáltatás általunk történő biztosítása nekünk is jó lehetőség a megélhetés biztosítására.

Ha olyan vállalkozást szeretne, amely során személyszállítással foglalkozhat, a taxis szakma rendkívül jó ötlet lehet az Ön számára! Taxi vállalkozói tanfolyamra invitáljuk, ahol könnyedén elsajátíthat minden fontos tudnivalót, és gördülékenyen, problémák nélkül kezdhet bele új tevékenységébe! Amennyiben pedig meglévő dokumentumait szükséges frissítenie a követelmények szerint, szintén a legjobb helyen jár nálunk, ugyanis folyamatosan indítjuk a 2017. december 31-ig kötelező taxi vezetői továbbképzést. Informálódjon bővebben internetes oldalunkon, a www.fuvinfoiroda.hu–n a különféle vállalkozói képzéseinkről, ahol a jelentkezésről is részletesen olvashat, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen! Mi készségesen segítünk Önnek eligazodni a taxizásra, a fuvaros vagy buszos vállalkozás beindítására vonatkozó jogszabályi előírásokban!

Legyen az a munkája, amit szívesen végez, a saját elképzelései szerint választott szakmában Ön is sikeres lesz! Vállalkozzon a taxi vállalkozói tanfolyamot elvégezve, és vezessen a taxi-vezetői vizsgát követően! Annak céljából, hogy rövid időn belül kaphassa kézbe engedélyeit, forduljon hozzánk! Részvételi szándékát jelezze nekünk elérhetőségeinken, ahol felmerülő kérdéseit is felteheti! Hívjon minket telefonon, a 06-1-261-0078–as számunkon, vagy küldjön üzenetet nekünk az info@fuvinfoiroda.hu e-mail címünkre!