Legyen biztonságban a létra tetején is!

2017 márc 13. | Technológia

Rendszeresen végez munkát a magasban, és ehhez nélkülözhetetlen a megfelelő méretű létra alkalmazása? Számos feladat adódhat, amelyek során akár hosszabb ideig, a földfelszíntől távol szükséges tevékenykednie. Bármilyen jellegű teendője van, alumínium létrával, műanyag létrával, polclétrával, vagy az épületek oldalfalain rögzített hágcsólétrával, tűzlétrával egyszerűen teljesítheti az Önre bízottakat.

Több olyan megoldandó helyzet vár ránk, amely során kénytelenek vagyunk létrát használni. Ez előfordulhat otthonunkban, de járhat a foglalkozásunk feladatkörével is. Nagyon fontos, hogy stabilan elhelyezhető, biztonságos, a célunknak tökéletesen megfelelő eszközt vegyünk igénybe minden alkalommal. Éppen ezért célszerű előre beszereznünk létránkat, legyenek azok alumínium létrák, polclétrák, műanyag létrák, hágcsólétrák, vagy akár egyéb speciális létrák vagy dobogók, fellépők.

Legyen szó kis, vagy nagy magasságról, a Gutfix Kft. munkatársaiként annak megfelelően, hogy pontosan milyen feladat elvégzésére alkalmas kellékre van szüksége, műanyag létrára, alumínium létrára, vagy más egyéb eszközre, mi biztosítani tudjuk. Polclétrákat is minőségi kivitelezésben nyújtunk, amelyekkel a raktári munkavégzés máris rendkívül egyszerűbbé válhat. Munkaterületétől függő, irodában vagy ipari helyszínen nélkülözhetetlen termékeit; dobogók, fellépők, lépcsők  nálunk egyszerűen,  egyéni elképzelése szerint szerezheti be. Egyedi konstrukciókkal tesszük lehetővé, hogy a különböző tárgyakhoz, és a változó környezethez is illeszkedhessenek használati tárgyai, amiket rövid idő alatt, méretre szabottan tud alakítani. Széles kínálattal, speciális kivitelezésű, biztonságosan használható létrákkal várjuk, amelyekről részletesen informálódhat weboldalunkat felkeresve. Tájékozódjon a www.gutfix.hu–n!

Ne okozzon problémát a magasban teljesítendő feladatok egyike sem! Létrázzon bátran, stabil eszközökön! Munkája típusának megfelelően válassza ki a műanyag létrák, az alumínium létrák, vagy a polclétrák, lépcsők, dobogók, tűzlétrák, hágcsólétrák közül az Ön számára tökéletes típust! Felmerülő kérdéseivel, észrevételeivel pedig forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken! Hívjon minket a 06-20 9 320 897–as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@gutfix.hu–ra!