Minden rendezvény alapvető kelléke: A karszalag

2017 márc 9. | Üzlet

Számos eseményen, fesztiválon, rendezvényen, konferencián használnak különböző megkülönböztető jelzéseket a rendezvényszervezők ahhoz, hogy meg tudják különböztetni a vendégeket az egyszerű járókelőktől vagy egyéb személyektől. Esetleg a vendégek csoportjai és az általuk igénybevett szolgáltatások megkülönböztetésére is alkalmas lehet egy egyedi karszalag.

Egy karszalaggal számos tekintetben egyszerűbbé tehetjük rendezvényünk lebonyolításának menetét. Megkülönböztethetünk vip vendégeket, pontosabban azokat a személyeket, akik az alap szolgáltatáson kívül egyebekre is jogosultak. Ez sok mindenben megnyilvánulhat az ital és étel fogyasztástól kezdve a programok elérhetőségéig gyakorlatilag mindenben. Persze itt sem fontos két csoporthoz tartanunk magunknak, hiszen számos különböző szolgáltatásokra feljogosító belépőt árulhatunk egy azon rendezvényen belül. Az ilyen jellegű események kivitelezése gyakorlatilag lehetetlen lenne egyedi karszalagok nélkül. Ezeket a karszalagokat alkalmazhatjuk még különböző táborok és szabadtéri programok szervezésénél, hiszen ide bármikor beléphetnek idegenek is, akiket több száz ember közül nehéz lenne kiszűrni bármiféle megkülönböztető jelzések alkalmazása nélkül. Az egyedi karszalagok továbbá remek marketing eszköznek is bizonyulnak a gyakorlatban, hiszen sokak, akik jól érezték magukat az adott eseményen, még pár napig magukon viselik ezeket, így teret adva azoknak a kérdéseknek, amiket a karszalag eredetéről tesznek fel mások. Ezzel megismerhetik rendezvényünket, és nagy valószínűséggel egyből egy pozitív visszajelzés formájában.

Ha egyedi karszalag gyártásra van szüksége, bízza ránk annak elkészítését! Mi, a Raszter Nyomda komoly tapasztalattal rendelkezünk a karszalag gyártás terén, ezért garantáljuk, hogy ha minket bíz meg a munkával, akkor tökéletesen elégedett lesz a végeredménnyel! Ha részletesebb információkra kíváncsi a szolgáltatásainkkal, illetve az egyedi karszalagokkal kapcsolatban, akkor látogasson el a www.raszternyomda.hu weboldalunkra! Forduljon hozzánk, ha kérdése van a +36 1 237 0076 telefonszámon, illetve a kereskedelem@raszternyomda.hu e-mail címen!