A rádiófrekvenciás arcfiatalításról bővebben

2017 márc 6. | Nőknek

Ahhoz, hogy éveket tagadhassunk le a korunkból, számos készítményt, valamint szolgáltatást vehetünk igénybe, melyek mindegyike hangzatos ígéretekkel állítja, hogy „ez a legjobb”, de érdemes megfontolnunk, hogy melyik megoldás mellett tesszük le a voksunk. Az ígéretes és jól hangzó marketing szövegek helyett inkább azokra a kezelésekre és készítményekre érdemes koncentrálnunk, melyek a természet alapvető szabályait, tehát a fizikát és a kémiát veszik alapul, hiszen ezek ugyebár bizonyítottan működnek. Ezeknek egy jeles képviselője az úgynevezett rádiófrekvenciás arcfiatalítás, ami egy kicsit a szervezetünk „becsapásán” alapul, de hatásmechanizmusát tekintve nem lehet kétség afelől, hogy azt az eredményt kapjuk, amit vártunk, avagy sem.

A rádiófrekvenciás arcfiatalítás egy fájdalommentes kezelés, mely fokozatosan fejti ki hatását. A kezelés befejeztével még tovább dolgozik, akár hónapokig, így egyre látványosabb az eredmény. A helyileg keletkezett hő hatására a kezelt felületen feloldódnak a zsírsejtek, zsugorodik a zsírréteg, fokozódik a vér- és nyirokkeringés, amely felgyorsítja a szöveti anyagcseretermékek elszállítását. A felélénkült oxigénellátás hatására nő a kollagén- és elasztin rostok termelődése, így feszesedik a bőr a kezelt területen. A multipoláris rádiófrekvenciás készülék minden testtájékon kiválóan alkalmazható, arcra és testre egyaránt kiváló.

Ha szeretné a rádiófrekvenciás arcfiatalítás minden előnyét kihasználni, és természetes módszerrel fiatalítani arcbőrét, akkor a legjobb helyen jár! Cégünk szolgáltatásai között mindent megtalálhat, amire csak szüksége lehet az esztétikus és fiatalos megjelenéshez! Ha további információkra kíváncsi cégünkkel kapcsolatban, akkor látogasson el weboldalunkra, a www.santemedbeauty.hu–ra!

Ha kérdései merültek fel a rádiófrekvenciás arcfiatalítással, és egyéb szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a +36306480878 telefonszámon, illetve az info@santemedbeauty.hu e-mail címen!