Tegyen kényelméért igényeire szabott, egyedi ággyal!

2017 márc 1. | Lakberendezés

Új berendezéseket vásárolna otthonába, és kiemelt figyelmet szeretne fordítani hálószobája kényelmére is? Rendkívül sokat számít, hogy milyen méretű és minőségű ágyon pihen, ezért érdemes időt szánnia arra is, hogy átgondolja, mennyi lehetőség rejlik az egyedi ágyakban. Egy profi cégnél igény szerinti méretben és stílusban vehető igénybe egyedi bútorok tervezése!

A hálószoba lakásunk azon területe, ahol nagyrészt csak este tartózkodunk, azonban nagy szerepet tölt be életünkben, hiszen itt pihenjük ki magunkat a hét minden napján. Egyáltalán nem elhanyagolható az ide választott bútorok minősége és praktikus elhelyezése. Egyedi bútorok tervezésével igazán komfortossá, stílusossá tehetjük helyiségünket, különleges, egyedi ággyal pedig még inkább hozzájárulhatunk kényelmünkhöz.

Különféle minőségi alapanyagok felhasználásával, korszerű eszközökkel és a legnagyobb gondoskodással készítjük az egyedi ágyakat a Fort-Kom Bútoripari Kft. munkatársaiként. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy minden kritériumnak megfelelő egyedi ágyakat biztosítsunk ügyfeleinknek, így a személyes elképzelések szerint gyártjuk termékeinket. Amennyiben tőlünk rendel, biztos lehet a következőkben:

  • Jól alátámasztott, stabil szerkezetek.
  • Egészséges testtartást elősegítő kialakítás.
  • Több szempontból megfelelő méretezés.
  • Stílusos, egyéniség szerinti megjelenés.
  • Strapabíró kialakítás, hosszú távú megbízhatóság.

Az egyedi ágyakon kívül más berendezési elemek esetén is készséggel állunk rendelkezésére. Gyorsan, precízen és kifogástalanul dolgozó kollégáinkkal mindent megteszünk annak érdekében, hogy tökéletesen telhessenek éjszakái az egyedi ágyak bármelyikén pihenve. Informálódjon bővebben internetes oldalunkon, a www.fabutorgyartas.hu webcímen!

Fordítson kiemelt figyelmet hálószobája kialakítására, és ismerje meg az egyedi ágyak előnyeit! Felmerülő kérdései és észrevételei esetén forduljon hozzánk bátran elérhetőségeink egyikén, hívjon minket a 06-57-443-080–as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk e-mailt a fortkom@invitel.hu címre!