Minden egy helyen: az egészséges felnőtt kutyákért

2017 márc 1. | Életmód

Valamennyi kutyatartó arra vágyik, hogy mindig játékos, egészséges legyen kedvence, de sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a kutyáknak is szükségük van az egészséges táplálkozásra, amit az általános háztartásbeli maradék ételek nem elégítenek ki.

Ahhoz, hogy a későbbiekben egy egészséges felnőtt kutyánk legyen, fontos már kölyökkorban a megfelelő kutyatáp kiválasztása. Szakember segítségével, akár állatorvossal konzultálva könnyen kiválaszthatjuk az alapvető vizsgálatok után, milyen kutyatáp ajánlott újonnan szerzett kölyökkutyánknak.

Ám nem minden üzlet kínál igazán minőségi eledeleket az állatok számára. Ebben nyújt segítséget kutyatáp webáruházunk! Nálunk válogathat megannyi márka között, többféle, egyénileg beállítható árkategóriában. Kutyatáp webáruházunkban akár célirányosan rákereshet egy adott típusra, ezen belül tovább szűkítheti a keresést, akár fehérjemennyiség vagy zsírtartalom tekintetében is. Esetleg bőrproblémákkal küzd kölyökkutyája vagy nagyon hullajtja a szőrét? Ajánljuk a Brit Care kutyatápot, mely ezekre a gondokra is megoldást nyújthat, sőt, emellett a hipoallergén kölyökkutyák táplálkozásában is segíthet. Természetesen számos más probléma esetére is kiváló megoldásokat kínálunk érdeklődőinknek.

A tápok mellett sok egyéb terméket kínálunk webáruházunkban a gondos gazdiknak, így például minőségi nyakörvet is rendelhet tőlünk, hogy a sétáltatás is biztonságosan és komfortosan teljen! A legnagyobb gyártók termékeit találja meg felszereléseink között is, különféle típusú, méretű és színű nyakörvek gazdagítják kínálatunkat.

Nálunk mindent egy helyen megvásárolhat kedvencének, győződjön meg róla Ön is! Látogasson el www.dogshop.hu weboldalunkra, és ismerje meg termékeink széles választékát! Tápokat és felszereléseket érintő kérdéseivel bátran hívjon minket a +36 70 423 0973-mas telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@dogshop.hu e-mail címre, munkatársaink mindenben készséggel állnak rendelkezésére, hogy az Ön kutyája is igazán kiegyensúlyozott és egészséges lehessen!