Legyen testi épségünk az első!

2017 márc 1. | Férfiaknak

Különböző munkaterületek különböző veszélyekkel járnak. Bár az emberek sokszor úgy gondolják, elkerülhetik a különböző baleseteket vagy, hogy csak azokkal eshet meg, akik nem értenek az adott munkához és nem hozzáértő módon végzik a feladatukat, pedig ez nem igaz. Bármikor előfordulhat, hogy még a legprofibb szakember is figyelmetlenné válik egy pillanatra és máris megtörténhet a baleset, ami lehet, hogy csak kisebb sérüléssel jár, de akár maradandó sebbel is járhat. Bárhol is dolgozzunk, bármilyen munkaterületen, az elsődleges szempontnak mindig saját testi épségünk kell, hogy legyen! Munkánkat csak úgy tudjuk hibátlanul elvégezni, ha figyelünk önmagunkra is. Persze az, hogy körültekintően dolgozunk, odafigyelünk és megpróbáljuk a legnagyobb biztonságban végezni munkánkat, még nem elég: minőségi munkaruházatot, felszerelést is be kell szereznünk!

Ebben segít Önnek és alkalmazottainak cégünk! Több mint tíz éve működő vállalkozásunk minőségi, a munkavédelemhez elengedhetetlen felszerelést biztosít vásárlóink számára. Webshopunk többfajta, más és más munkavégzéshez is alkalmas munkaruházatot, biztosító eszközt forgalmaz, hogy Ön a lehető legnagyobb biztonságban végezhesse a munkáját.

Az iparban rengeteg terület különül el egymástól, így mindenki számárra más védelem az elsődleges. A biztonsági munkaruházat elengedhetetlen minden területen, de van, ahol lényeges, hogy minden körülmény között látható legyen a szakember. Vannak, akik kinti munkát végeznek, ezért például télen elengedhetetlen a megfelelő vastagságú ruházat, ám akad olyan is, akinél egy egyszerű ing is megteszi. Sokan dolgoznak olyan helyen, ahol a lábuk is veszélynek van kitéve, ezért elengedhetetlen egy munkavédelmi bakancs. Az alpinista munkaterületen dolgozóknak a tökéletes függesztés az elsőszámú, van, akinél a hallásvédelem az elsődleges a környező zajok miatt és persze van, akinél a levegő portartalma miatt a légzésvédelem az elsődleges. Cégünk ilyen és ehhez hasonló munkaterületeken dolgozóknak segíti a munkavégzését!

Ha minőségi munkavédelmi ruházatot, eszközöket szeretne biztosítani alkalmazottainak vagy önmagának forduljon bizalommal hozzánk! Látogasson el honlapunkra a www.szvgtools.hu címen, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20/399-4217-es telefonszámon!