Az északi lélekmelegítő: A vodka

2017 febr 28. | Gasztro

Vannak italok, amik egyetlen alkoholt árusító vendéglátó egységből sem hiányozhatnak, hiszen ezekre rengeteg italhoz van szükség, és alapvetően akkora rá a kereslet, hogy egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne tartsunk ilyet is. Ha van ilyen ital, akkor az a vodka, ami egyszerűségének köszönheti hatalmas sikerét. De mit is érdemes tudni erről a szeszesitalról, és miért nélkülözhetetlen, hogy több félét is tartsunk belőle ahhoz, hogy minden vendégünk igényeit tökéletesen kielégítsük?

A vodka alapvetően gabonafélékből, illetve burgonyából készült, általában szűrt, de érleletlen égetett szesz. Ebből is látszik, hogy egy kifejezetten egyszerű, és ízében sok tekintetben semleges, utóízét tekintve karakteres italról beszélünk, mely sok más tényező mellett ennek köszönheti évszázadok óta tartó töretlen népszerűségét. A vodka remek koktél alap, hiszen könnyen elnyomható vagy épp kihangsúlyozható egyedi íz világa, mely meghatározza a mai koktél trendeket. A vodka ezen felül szinte bármivel keverhető, ha egyszerűbb longdrinkekről van szó, ezek közül a legnépszerűbbek a narancslé, illetve az egyszerű szóda, mely jéggel és citromkarikákkal tálalva egy kifejezetten könnyed ital. Érdemes különböző árkategóriákból tartanunk vodkákat, ahhoz hogy azoknak a vendégeinken is kedveskedhessünk, akik magában fogyasztják ezt az italt, gondolva itt a jobb minőségű italokra, valamint átlagos minőséget nyújtó italok is kellenek, melyek remek koktél alapot jelenthetnek, így jobb áron is adhatjuk longdrinkjeinket!

Ha szeretne a különböző vodkák hatalmas választékából válogatni, hogy mindig kielégíthesse vendégei minden igényét, akkor alkoholos italaink között biztos megtalálja a számítását! Ha további információkra kíváncsi, akkor látogasson el honlapunkra, a www.mindenamibar.com –ra!

Ha kérdései merülnének fel alkoholos italainkkal, valamint mixer kellékeinkkel és egyéb termékeinkkel kapcsolatban, akkor keressen fel minket a +36-1-789-37-54 telefonszámon, valamint a szakuzlet@mindenamibar.com e-mail címen!