A szájtetoválásról bővebben

2017 febr 28. | Nőknek

Egy arc milyenségében nagyon nagy befolyásoló tényező a száj színe, formája, mimikája. Persze ez magától értetődő, mióta világ a világ, és pontosan ezért van több ezer éves hagyománya a száj kiemelésének, festésének, avagy a modern korokra gondolva: rúzsozásának. Ezzel számos hatást elérhetünk, és szánk alapvető formáját kiemelve vagy épp kicsit kidolgozva, igazán lehengerlő hatást érhetünk el, ha a mindennapos megjelenésről van szó. És itt érkeztünk el ahhoz a problémához, ami gyakorlatilag minden nőt érint: egy szépen kidolgozott smink összerakása nagyon időigényes, és valószínűleg hétfő hajnalban keveseknek van ehhez elég motivációja. Persze mint mindenre, úgy erre is van megoldás.

A különböző sminktetoválások talán legkedveltebb fajtája a szájtetoválás, ami nem véletlen, hiszen ajkunk kiemelése teljesen természetesen hat a mindennapokban, ugyanakkor kifejezetten időigényes is. Erre remek megoldás a szájtetoválás, hiszen így nem kell reggelente a rúzzsal vagy épp a szájfénnyel, kontúr ceruzával pepecselnünk. Persze számos hatást elérhetünk ezzel az eljárással, tehát egy kis satírral sokkal élénkebbé tehetjük ajkunk színét, de ha arra van szükségünk, akkor megerősíthetjük, kiemelhetjük szánk alapvető formáját is. Határt kizárólag a képzelet szab, ami a szájtetoválások lehetőségeit illeti. Persze, ha tökéletesen elégedettek szeretnénk lenni, akkor a legjobb, amit tehetünk, hogy hozzáértő szakemberhez fordulunk, aki garantáltan minden igényünket kielégíti majd a sminktetoválásokkal kapcsolatban.

Ha szeretné profi szakemberre bízni szájtetoválása elkészítését, akkor a legjobb helyen jár! Ha cégünkre bízza ezt, garantáltan elégedett lesz majd szájtetoválásával! Ha további részletekre kíváncsi, látogasson el honlapunkra, a www.sminktetovalascentrum.hu –ra!

Ha kérdései merülnének fel a szájtetoválással, illetve egyéb szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a +36 70 450 2319 telefonszámon, valamint a kutassy.krisztina@gmail.com e-mail címen!