Milyen szempontok alapján válasszunk szeletelőgépet?

2017 febr 24. | Technológia

Szeletelőgépekre számos területen szükség van, hiszen a különböző élelmiszerek gyors és pontos szeletelése sok területen alapkövetelmény. A kézi szeletelés ugyebár nem garantál gyors végeredményt, ha azt szeretnénk, hogy nagyjából egyforma eredményt kapjunk, a teljesen egyforma vastagság gyakorlatilag itt kizárva. Persze ilyenkor döntenünk kell, hogy milyen szeletelőgépet válasszunk, de az a darab, ami egy hentesüzlet pultjában megállja a helyét, nem biztos, hogy egy a’la carte étterem előkészítőjébe is jó választást jelent, vagy éppen egy sajtboltba. Pontosan ezért ebben a cikkben megpróbáltuk összeszedni, mik azok a tényezők, melyekre mindenképp figyelnünk kell a választásnál.

Egy szeletelőgépet ugyebár számos különböző területen használhatunk, de ahhoz, hogy tökéletesen alkalmas legyen az adott feladatkörre, figyelembe kell vennünk az alapvető technikai tulajdonságait az adott gépnek. Gondolva itt a például a fordulatszámra, és a vágási vastagságra, melyek közül az előbbi inkább egy hentesüzletben fontosabb a gyors munkavégzés érdekében, utóbbit pedig akkor kell szem előtt tartanunk, ha a vágott szeletek milyensége a fő tényező. Persze a generált hang is döntő lehet egy szeletelőgép esetében, hiszen egy étteremben nem szerencsés, ha a gép hangja kiszűrődik a vendégtérbe, míg egy felvágottas pultban ez már kevésbé zavaró tényező. Persze felmerül a kérdés, hogy ha jó ár érték arányban szeretnénk szeletelőgépet vásárolni, akkor hol érdemes keresnünk azt?

Ha szeretne kiváló minőségű szeletelőgépeket vásárolni a legtöbb feladatra, akkor a legjobb helyen jár, hiszen cégünk kínálatában mindent megtalálhat, amire szüksége van! Ha további információkra kíváncsi tevékenységünkkel, illetve az általunk forgalmazott szeletelőgépekkel kapcsolatban, akkor látogasson el weboldalunkra, a www.ma-ga.hu –ra!

Ha kérdései merülnének fel termékeinkkel, illetve szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a +36209574553 telefonszámon, valamint a weboldalunk kapcsolat menüpontja alatt található üzenetküldő segítségével!