Miért válassza a digitális menetíró készülékeket?

2017 febr 24. | Technológia

A szállítmányozás egy igen összetett ágazat, hiszen számos követelménynek kell megfelelnie az ebben tevékenykedő cégeknek, illetve a munkavállalók felelőssége is igen nagy, mely javarészt a cég irányába érvényesül. Pontosan ezért fontos a pontos adminisztráció, illetve az előírások szigorú betartása és betartatása, persze az egyes helyzetekben feszített munkatempó ezzel szemben áll. Ettől még a szabály az szabály, de szerencse, hogy vannak eszközök, melyekkel a tévedés lehetősége szinte nullára redukálható, és sokkalta követhetőbbé is tehető a sofőrök mindennapos munkavégzése.

Ezek az eszközök nem mások, mint a digitális menetíró készülékek, melyek az eddigi analóg eszközökkel szemben sokkal kevesebb hibalehetőséget engednek a dolgozóknak. Igazából egyszerű elven működnek ezek a szerkezetek, hiszen teljesen automatikusan regisztrálják a különböző tevékenységeket, melyeket ugyebár törvényi kötelezettségünk rögzíteni, ellenben a kézi vezérlésű, analóg menetíróknál sokszor a figyelmetlenségből adódott a baj, tehát a túl kevés regisztrált pihenőidő. Persze a digitális menetíró készülékek között is vannak különbségek, hiszen nagyon sok típus automatikusan más munkafolyamatot rögzít, amikor a gyújtást leveszi a sofőr, így ugyanúgy fent áll a hiba esélye. Ahhoz, hogy digitális menetíró készülékeink minden autóban tökéletesen funkcionáljanak, és sofőrjeink menetidejét, valamint pihenőidejét mindig pontosan, a valóságnak megfelelően rögzítsék, jól meg kell válogatnunk, hogy honnan szerezzük be azokat!

Ha szeretne olyan digitális menetíró készülékeket vásárolni cége autóiba, melyeknél a hibalehetőség kockázata szinte nulla, és hosszú távon is megbízhatóak a munkavégzés során, akkor cégünk termékeinél keresve sem találhatna megfelelőbbet! Ha további részletekre kíváncsi tevékenységünkkel kapcsolatban, akkor látogasson el weboldalunkra, a www.kunstartachograf.hu –ra!

Ha kérdései merülnének fel digitális menetíró készülékeinkkel, illetve egyéb szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a 06-30/458-1185 telefonszámon, valamint a  kunstarbt@globonet.hu e-mail címen!