Mikor lehet szükségünk a tűzvédelmi szakvizsgára?

2017 febr 22. | Üzlet

Ahhoz, hogy mindig újabb és újabb dolgokba foghassunk bele, és hogy növelhessük szolgáltatásaink listáját, valamint azokat a területeket, ahol alkalmazhatnak minket, ahhoz szükségünk van tanulásra, ami persze kifizetődik. Sok olyan munkakör van, ahol bizonyos előfeltételek szükségesek a szakszerű munkavégzéshez, ami érthető, hiszen a végeredmény sok esetben csak így lehet kifogástalan. Igaz ez a tűzvédelemre is, ahol megannyi tényezőt kell figyelembe vennünk ahhoz, hogy a végeredmény megfeleljen az elvárásoknak, és egy esetleges tűzeset során a tűzvédelmi eszközök, valamint a tervek tökéletesen működjenek.

De mik azok a munkakörök, amikben elhanyagolhatatlan, hogy rendelkezzünk érvényes tűzvédelmi szakvizsgával? Például, ha tűzgátló nyílászárókat szeretnénk forgalmazni, beszerelni, illetve javítani, gondolva itt a szigetelésekre, illesztésekre és így tovább, akkor elengedhetetlen, hogy rendelkezzünk ezzel a képesítéssel. Továbbá, ha „A”, valamint „B” tűzveszélyességi osztályba tartozó anyagokat kell nagy mennyiségben tárolnunk, akkor is szükségünk van a tűzvédelmi szakvizsgára, illetve legalább egy olyan alkalmazottra, aki rendelkezik ilyennel. Ezen felül az olyan foglalkozásokban, ahol éghető gázokkal kell dolgoznunk, ott kötelező rendelkeznünk egy ilyen képesítéssel. Persze, ha olyan tudást szeretnénk szerezni, amit biztosan kamatoztathatunk a gyakorlatban, akkor a legjobb, ha profi szakemberektől tanulunk meg mindent, ami a tűzvédelmi szakvizsgához szükséges!

Ha szeretne tűzvédelmi szakvizsgát tenni, és egy valóban hasznos, gördülékeny oktatási folyamaton részt venni, ahol mindent tökéletesen elsajátíthat, akkor cégünknél keresve sem találhatna jobbat! Ha további információkra van szüksége képzéseinkkel, illetve cégünkkel kapcsolatban, akkor látogasson el weboldalunkra, a www.precizkft.hu –ra!

Ha kérdései merültek fel a tűzvédelmi szakvizsgával, az oktatással vagy egyéb szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a weboldalunk kapcsolat menüpontja alatt található üzenetküldő segítségével, vagy a +36-20/9438-607 telefonszámon!