A bőrfestés előnyeiről bővebben

2017 febr 22. | Technológia

A bőrnek, mint bútorkárpit van egy sajátos hangulata, egyszerűen eleganciát és kényelmet sugároz magából, ami az egyik legexkluzívabb bútorszövetté teszi. Legyen szó akár otthonunkról, munkahelyünkről, illetve autónkról, mindenhol szívesen alkalmazunk bőrt, hiszen az egyik legkényelmesebb megoldás, képes szellőzni, és többé-kevésbé a szennyeződéseknek ellenáll. Ugyanakkor még a legjobb bútorbőrökkel is akadhatnak problémák az idő múlásával, hiszen mint minden, úgy ezek is képesek elhasználódni, kopni, és az esetleges foltok is megmaradhatnak rajtuk. Persze ilyenkor az első lehetőség, ami eszünkbe jut az a teljes újrakárpitozás, ami költséges és körülményes is, főképp akkor nem ideális, ha gyors eredményre vágyunk, ellenben a lehetőségeink itt nem értek véget.

A bőrfestésnek köszönhetően számos, a bőrkárpitokkal kapcsolatos felületi problémát megoldhatunk! Mindenki találkozott már kifakult, elkopott bőrkanapékkal és autóülésekkel, melyek nem nyújtanak szép látványt, de egy egyszerű bőrfestéssel újra régi fényükben ragyoghatnak ezek az alkalmatosságok! A bőrfestés alkalmas arra, hogy ismételten eredeti állapotába állítsa vissza az elöregedett, kopott bőrfelületeket, és közel sem annyira körülményes, mint egy teljes újrakárpitozás. Továbbá, ha szeretnénk egy kis újdonságot csempészni autónk belső terébe, vagy akár a nappalinkba, akkor választhatunk az eredetitől némileg eltérő árnyalatokat is! Persze a bőrfestés csak akkor lehet igazán minőségi, ha megbízható szakembereket bízunk meg ezzel a feladattal!

Ha szeretné profikra bízni a bőrfestést, legyen szó akár bútorokról, akár autókárpitról akkor a legjobb helyen jár! Cégünk szakembereire nyugodtan rábízhatja ezt a folyamatot, hiszen komoly tapasztalattal rendelkeznek a szakmában, és Ön garantáltan elégedett lesz! Ha további információkra kíváncsi, látogasson el honlapunkra, a www.karpitszerviz.hu –ra!

Ha kérdései akadnak a bőrfestéssel vagy egyéb szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a 06-30 9218-349 telefonszámon, valamint az info@karpitszerviz.hu e-mail címen!