A légtartásos sátrak előnyeiről bővebben

2017 febr 15. | Üzlet

Ahhoz, hogy relatív nagy alapterületű létesítményt, sportpályát vagy akár telket lefedjünk, akár állandó, akár szezonális jelleggel, mindenképp speciális megoldásra van szükségünk, ha az a cél, hogy tökéletes fedést érjünk el a terület felett. Erre számos okunk lehet, például az, hogy megóvjuk a területet, és az ott található épületeket vagy akár a talajt az időjárástól, valamint akár akkor is alkalmazhatjuk ezt a megoldást, ha időszakosan nem használjuk a teleknek azt a részét, és csak szeretnénk egy alapfokú védelmet biztosítani annak.

Ehhez számos megoldást bevethetünk, de ha szeretnénk egy olyan eszközt alkalmazni erre a feladatra, amivel garantáltan minden problémát elkerülhetünk, akkor a légtartásos sátraknál keresve sem találhatunk alkalmasabbat. Ezekkel gyakorlatilag bármilyen kültéri eszközt, sportpályát, medencét lefedhetünk, és attól függően, hogy milyen körülményekre van szükségünk a ponyva alatt, több típusból is válogathatunk. Az egyszerű egyrétegű, azaz szimpla héjú sátrak leginkább csak fizikai védelmet nyújtanak például az eső, a hó és a fagyok elől, ellenben a sokkal nagyobb védelmet nyújtó drótkötél erősítésű légtartásos sátrakat is választhatjuk, ha komolyabb szigetelésre van szükségünk. A légtartásos sátrakra is igaz, hogy ha nem a megfelelő minőséget választjuk, akkor komoly problémáink adódhatnak, például ha a legnagyobb jégverés közepette mondja fel a szolgálatot a sátor.

Ha szeretne olyan légtartásos sátrakat bérelni, melyek garantáltan minden igényét ellátják a teljes téli vagy kora tavaszi szezon alatt, akkor cégünknél keresve sem találhatna jobbat a feladatra! Ha további információkra kíváncsi légtartásos sátrainkkal kapcsolatban, akkor látogasson el weboldalunkra, a www.hungaplan.hu címen!

Ha kérdései merültek fel termékeinkkel, illetve szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a +36 30 277-5541 telefonszámon, valamint a hungaplan@t-online.hu e-mail címen!