Utazás Angliába? Kiránduljon külföldre az egész osztály!

2017 jan 31. | Kult

Egy osztálykirándulás számtalan előnnyel járhat, korosztálytól és képzettségtől függetlenül. Egy új kultúra megismerése, egy idegen nyelv felfedezése, az utazás nyújtotta kaland mindenki életére pozitív hatást gyakorolhat. Az osztálykirándulások második legfőbb erénye az összekovácsoló erő, főként, ha egy idegen országban kell együttesen helytállni. Anglia mindig is közkedvelt úti célnak számított, hiszen történelme, kultúrája, nevezetességei révén remek lehetőségeket rejt magában.

Egy utazást Angliába bármilyen korosztály számára érdemes megszervezni. Az általános iskolás évek során egy ilyen osztálykirándulás megalapozhatja az angol nyelv elsajátítását és az idegen kultúrák iránti vonzalmat. A középiskolában már más okokból kifolyólag lehet előnyös egy Angliai utazás, ebben a korosztályban ugyanis a fiatalokban buzog az útkeresés, amire remek lehetőséget kínál a különböző kultúrák és társadalmak megismerése. Akár továbbtanulási szempontból is előnyt jelenthet egy utazás Angliába, a középiskolai évek során. Azonban még a felsőoktatásban sem késő egy osztálykirándulást szervezni Angliába, hiszen munkavállalás vagy karrierépítés, illetve kapcsolatok kialakítása céljából is kedvező lehet egy külföldi út ezekben az években!

Fontos azonban, hogy ezeket az osztálykirándulásokat kizárólag megbízható partnerrel szervezzük meg! Egy buszos út remek választás lehet, főként, ha több napos kikapcsolódásról van szó, hiszen amellett, hogy az út során jobban összekovácsolódhat a társaság, és számtalan érdekes és mesés tájat fedezhetnek fel, árban is jóval kedvezőbb opciókat kínál, így nagyobb keret maradhat a szállásra és belépőkre.

Ha Ön is szeretne diákjai számára egy feledhetetlen, kalandokban és tudásban gazdag osztálykirándulást szervezni, látogasson el honlapunkra, a www.challenge.hu-ra, és tekintse meg kihagyhatatlan ajánlatainkat! Kérdés esetén állunk rendelkezésére, akár telefonon, a +36 1/343-3030-as számon, akár e-mailben az info@challenge.hu címen.