Szalagfüggöny tisztítása gyorsan és hatékonyan!

2017 jan 31. | Technológia

Munkahelyén több szempontból is nélkülözhetetlen a szalagfüggönyök használata? Fontosnak tartja, hogy megfelelő tisztaságban, rendezett körülmények között tudjon minden munkavállaló dolgozni? A szalagfüggönyök tisztítását tanácsos bizonyos időközönként elvégezni, melyben segítséget nyújthat a megfelelő szolgáltató.

Többféle munkaterületen elengedhetetlen a szalagfüggönyök használata. Az ipari szalagfüggönyök nagymértékben segítenek bennünket abban, hogy a rendszeres átjárás egyszerű legyen, emellett ügyelve a benti hőmérséklet és higiénia megtartására. Az irodai szalagfüggönyök pedig szintén fontos, elsősorban a komfortos munkavégzést elősegítő szerepet töltenek be. Tisztításuk napjainkban már nem okozhat nagy problémát, ugyanis segítségül hívhatjuk olyan szakemberek munkáját, akik gyorsan, precízen teszik ezt.

Cégünk, az Alba Lamella Kft. teljes körű szalagfüggöny tisztítási szolgáltatását igénybe véve egyszerűen oldhatja meg szalagfüggönyei rendszeres és szakszerű ápolását. Tevékenységünk egyedülálló, hiszen a felméréstől, leszereléstől egészen a visszaszerelésig vállaljuk a ránk bízott feladatot, valamint a felmerülő javításokat is gördülékenyen végezzük. A hibás alkatrészeket pótolni tudjuk, és kifogástalan állapotban szállítjuk vissza Önhöz árnyékolóját. Korszerű tisztítási módszert alkalmazunk, amely során a szalagfüggönyök színe és állapota sem változik, így emiatt sem kell aggódnia. Ipari szalagfüggönyök, irodai szalagfüggönyök, és más hasonló termékek forgalmazásával is foglalkozunk, így ha elérkezik a csere ideje, nálunk új árnyékolóit is megvásárolhatja. Ismerje meg az általunk kínált lehetőségeket, tájékozódjon honlapunkon, a www.albalamella.hu webcímen!

Ne aggódjon a szalagfüggönyök tisztítása miatt, hiszen ezt mi rövid időn belül, problémamentesen megoldjuk! Alkalmazzon minőségi és hosszú távon megbízható ipari szalagfüggönyöket, vagy irodai szalagfüggönyöket, tevékenységi körének megfelelően! Bármilyen kérdése adódik, szívesen válaszolunk, hívja bátran a 06-70-420-1933-mas, vagy a 06-70-389-1936-os telefonszámunkat, illetve küldjön üzenetet az info@albalamella.hu e-mail címünkre!