Hogyan válasszuk ki a megfelelő fürdőszoba lámpát?

2017 jan 31. | Lakberendezés

Amikor a fürdőszoba berendezésére kerül a sor, nem csak a csaptelepek, a zuhanykabin és a fürdőkád megfelelő kiválasztása a fontos, hanem a fürdőszoba lámpáké is. A megvilágítás ugyanis kulcsfontosságú szerepet játszik egy fürdőszobában, és hiába tökéletes a berendezés, ha az előnytelen fények teljesen elrontják az összhatást.

Mivel a fürdőszobát általában olyan tevékenységekre használjuk, melyek rendes megvilágítást igényelnek (borotválkozás, arcápolás, sminkelés, stb.) ezért különösen fontos, hogy ne félhomályban végezzük ezeket a feladatokat. Elsősorban figyelembe kell vennünk a fürdőszoba méretét és formáját, illetve azt, hogy van-e ablak a helyiségben. A kisebb helyiségekben elég lehet akár csak egy fürdőszoba lámpa is, míg a nagyobbaknál már ajánlott több különálló fényforrás beszerelése is. Mikor az elhelyezésen gondolkodunk, el kell döntenünk, hogy mit szeretnénk a legjobban megvilágítani. Helyezzünk fürdőszoba lámpát a tükörhöz, ha a készülődés hangsúlyos szerepet játszik, de fontos lehet a fürdőkád megvilágítása is, ha például gyermekeket kell fürdetnünk.

Nagyon fontos, hogy amikor fürdőszoba lámpát keresünk, olyan stílusú lámpát, csillárt, vagy függesztéket válasszunk, amely illik a helyiséghez. Egy modern stílusú fürdőszobához nem illik egy antik csillár, ahogy egy barokkosan berendezett fürdőszobához sem illik egy letisztult formájú, modern fürdőszoba lámpa. Arra is érdemes figyelni, hogy több fürdőszoba lámpa esetén úgy kombináljuk a fényeket, hogy ne vessenek árnyékot a fürdőszoba különböző pontjaira.

Ha szeretné minőségi és egyedi kellélekkel berendezni fürdőszobáját, forduljon hozzánk bizalommal! Webáruházunkban a csaptelepektől a fürdőszoba lámpákon át termékek széles választékával várjuk. További információkért látogasson el honlapunkra, a www.furdoszoba-szaniter.hu webcímre, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-1-555-1490-es telefonszámon, illetve az axo@axosaniter.hu e-mail címen! Ne feledje, a fürdőszoba nem csak egy egyszerű helyiség, tegye különlegessé!