Dézsafürdő akár télen, akár nyáron!

2017 jan 31. | Lakberendezés

A fürdőzésnek már őseink korában is fontos hagyománya volt, számtalan szertartás kapcsolódott hozzá, így nem véletlen, hogy a magyar emberekre gyakran mondják, hogy tisztaságmániásak. Tény, hogy szeretjük áztatni testünket, miközben feltöltődünk lelkileg. Ebben tökéletes társra lelhetünk egy dézsafürdőben, hiszen ez a kialakítás akár télen, akár nyáron is alkalmazható, kültéren és beltéren egyaránt!

A dézsafürdő nem új keletű találmány, már ősanyáink idejében is előszeretettel alkalmazták. Fából készült kialakítása remek hőtartónak bizonyult, így a hűvös időben sem jelentett problémát a kültéri alkalmazása. Manapság azonban a fürdőzési szokásaink nagy mértéken átalakultak, hiszen bár a tisztálkodás maradt a releváns szempont, mellette a relaxációnak és a lelki feltöltődésnek is nagy szerepe lett. A mai rohanó világban ugyanis hatalmas nyomás nehezedik az emberek vállára, és a sok stressz elől nehéz elmenekülni a hétköznapokban, azonban a fürdési idő alatt mindenki megpihenhet egy kis időre, kikapcsolódhat, és elmélyülhet a saját világában. A dézsafürdő pedig remek teret kínál erre, hiszen nagyméretű kialakításában mindenki komfortosan érezheti magát.

Ahhoz, hogy a fürdőzés élménye valóban kikapcsoló és ellazító legyen, érdemes a dézsafürdőbe különböző illóolajokat, fürdősókat és virág esszenciákat használni. A dézsafürdő kialakításának köszönhetően, akár önmagában is remekül megállja a helyét, de akár be is építhetjük azt! Emiatt nem csak kültéren, de a fürdőszobában is ideális megoldást nyújt!

Ha Ön is szeretné a fürdőzést tökéletessé és különlegessé varázsolni, válassza dézsafürdőinket! Látogasson el honlapunkra, a www.dezsafurdo.eu-ra, ahol részletesebben is megismerheti ajánlatainkat, megismerheti a dézsafürdők varázslatos világát, illetve többet megtudhat szolgáltatásainkról is! Kérdés vagy megrendelés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon, a +3670/978-0457-es számon, akár e-mailben a jozsa@dezsafurdo.eu címen.