Miért pont a TRX?

2017 jan 30. | Életmód

A TRX neve sokaknak ismerősen csenghet, hiszen hatalmas utat járt be ez a sportág, méghozzá nagyon rövid idő alatt, ami nem véletlen, hiszen ezzel az edzésmódszerrel hatalmas eredményeket érhetünk el, és mindezt olyan hatékonysággal, ahogyan eddig nem feltétlenül volt lehetőségünk. A TRX tehát mindenkinek egy remek választás lehet, aki szeretné elégetni a makacsabb zsírpárnáit, illetve szeretne hatékonyan, minőségi izomzatot fejleszteni azokon a területeken is, ahol átlagos esetben ez csak nagyon nehezen lehetséges.

De mitől is olyan sikeres a TRX edzés? A fitnesz ezen formáját űzve úgy kell gyakorlatokat végeznünk, hogy különböző gumikötelek tartanak nekünk ellen. Tehát nem teljesen fix pontokba kapaszkodunk, amikor fekvőtámasz szerű gyakorlatokat végzünk, vagy éppen féllábas guggolást, úgy, hogy mindeközben a nem használt lábunkat a gumikötélre akasztjuk, ezzel megkönnyítve a feladatot, mégis hatékonyabbá téve. A TRX nyúlékony hevederei olyan izomcsoportokat késztetnek működésre, melyeket a klasszikus gyakorlatok nem feltétlenül, mindez nem más, mint egyszerű fizika. Persze szakértő segítség nélkül nehéz kiaknázni minden lehetőséget, amit ez a remek szerkezet rejt, így érdemes a TRX személyi edzést igénybe vennünk. Itt a szakértő személyre szabott gyakorlatokat ad meg számunkra, melyekkel elérhetjük a saját célkitűzéseinket, és olyan edzéseket végezhetünk, melyekkel biztosan szép eredményeket érünk el!

Válassza TRX személyi edzés szolgáltatásunkat, ha szeretné teljesen kiaknázni ebben az innovatív edzésformában rejlő lehetőségeket! Szakembereink olyan edzéstervet állítanak össze Önnek, mellyel garantáltan elérheti célkitűzéseit! Ha további információkra kíváncsi, akkor látogasson el honlapunkra, a www.testkozpont.hu –ra!

Ha kérdései vannak a TRX személyi edzéssel, illetve egyéb szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a +36 30 524 85 86 telefonszámon!