Hogy hűen őrizhesse kedvence emlékét: A kisállat hamvasztás

2017 jan 30. | Életmód

Sokunk él együtt különböző házi kedvencekkel, melyek lehetnek kutyák, macskák, de akár kisebb rágcsálók is, mint például a hörcsögök, és így tovább. Az évek, vagy akár évtizedek során ezek az állatok nagyon a szívünkhöz tudnak nőni, hiszen életünknek egy részét nekik ajándékoztuk, amit ők szeretettel és számos közös emlékkel hálálnak meg. Mindez egy csodálatos dolog, de mint mindennek az életben, úgy ennek is vége van egyszer, hiszen még a kutyák és a macskák is maximum 20 évig élnek általánosságban. Persze, ha elhunyt háziállatunk, az egy szörnyű érzés, de gondolnunk kell arra, hogy ilyenkor nekünk kell gondoskodnunk a temetésről és a végső nyugalomra helyezésről. Ennek talán a leg humánusabb módja a kisállat hamvasztás, mellyel méltó búcsút vehetünk szeretett kedvencünktől.

A kisállat hamvasztás pontosan úgy zajlik, ahogy az emberek esetében is, tehát egy kifejezetten erre a célra kialakított gépezet segítségével. Ezek után a szakemberek összegyűjtik a hamvakat, és egy urnába helyezik. A kisállat hamvasztás tehát egy kifejezetten tiszta módja a végső nyugalomra helyezésnek. Ezt követően a hamvakkal teli urnát elhelyezhetjük otthonunkban egy pár fotó kíséretében, és mindig megemlékezhetünk cicánkról, kutyusunkról vagy egyéb kedvencünkről, ha szükségét érezzük. Persze először találnunk kell egy megbízható céget, akikre rábízhatjuk ezt a folyamatot, sőt akár a tetemszállítást is.

Ha szeretné hozzáértő szakemberekre bízni elhunyt kedvence hamvasztását, akkor cégünknél keresve sem találhatna megfelelőbbet a feladatra! Komoly tapasztalattal rendelkezünk a szakmában, így biztosan mindennel elégedett lesz! Ha további információkra kíváncsi a kisállat hamvasztással kapcsolatban, akkor látogasson el weboldalunkra, a www.tetemszallitasbudapesten.com  –ra!

Ha kérdései merülnének fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a +36 30 311 77 88 telefonszámon, illetve a weboldalunk kapcsolat menüpontja alatt található üzenetküldő segítségével!