Készüljön már most a tavaszra!

2017 jan 19. | Nőknek

A műköröm trendek világában vannak időszakok, melyek évről évre változnak, és nagyjából összefüggnek a ruhák trendváltozásaival, tehát évszakokhoz köthetőek. A téli szezon jelenleg már lefutóban van, illetőleg még aktuális, de már sok újat nem tud mutatni. Pontosan ezért, amikor összeválogatjuk műköröm alapanyagainkat, érdemes már előre felkészülnünk erre az időszakra. De milyen körmök is fognak dominálni 2017 tavaszán?

Meghatározók lesznek a letisztult formák, de egy kicsit másképp, mint a tavalyi évben, hiszen idén tavasszal az egyszerű pasztell színeket bátran feldobhatjuk különböző, szinte geometrikus formát öltő vonalakkal és görbékkel, melyek egy egészen új vonalat képviselnek a műköröm trendek világában. Persze a valamennyire most is divatban lévő színátmenetes körmök is előtérbe kerülnek, így ezeket is bátran ajánlhatjuk az erre nyitott vendégeinknek. Nagy újítás még az elsőre kicsit furcsának tűnő ferde francia manikűr, ami meghatározó pontja lesz a tavasznak, hiszen a merészebb és visszafogottabb stílusú hölgyek is egyaránt bátran választhatják. Persze nem elegendő tisztában lennünk az aktuális trendekkel, ahhoz, hogy vendégeink mindig tökéletes végeredményt kapjanak, és elégedetten távozzanak a munka végeztével, bizony minőségi műköröm alapanyagokra lesz szükségünk!

Ha még nem döntötte el honnan kellene beszereznie a tavaszi trendeknek megfelelő műköröm alapanyagokat, akkor ne keressen tovább, hiszen kínálatunkban mindent megtalálhat, amire csak szüksége van! Ha szeretne bővebben tájékozódni termékeinkkel, és műköröm alapanyagainkkal, valamint kiegészítőinkkel kapcsolatban, akkor látogasson el weboldalunkra, a www.mukoromplaza.hu –ra!

Ha kérdései adódnának termékeinkkel, illetve szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a 06-30/360-6429, valamint az info@mukoromplaza.com e-mail címen! És ne feledje, minőségi munkát csak minőségi alapanyagokkal lehet végezni!